Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 9-15 mai: săptămâna începe cu Mercur în retrograd și se termină cu eclipsă în Scorpion. Schimbări pentru fiecare zodie

Publicat

Avem o săptămână plină de evenimente astrale importante. Avem Mercur retrograd deja din 10 Mai. Imediat pe 11 avem Jupiter în Berbec și în weekend avem eclipsa în Taur – Scorpion.

Toate aceste aspecte vor produce mari schimbări pentru fiecare zodie și pentru fiecare ființă. Toate cele 3 aspecte sunt declanșatoare de evenimente și schimbări, așa încât ne putem aștepta în fiecare dintre cele 3 zile la transformarea a ceea ce știam,

Fiți pregătiți să ieșiți din confort și nu vă temeți de perioada de tranziție ce va urma.

Voi aborda cel mai benefic dintre aspecte, intrarea lui Jupiter în Berbec.Avem un plus de entuziasm decât în ultimii ani și mult mai multă forță, vom fi mai îndrăzneți și mai focusați pe ceea ce instinctul ne îndeamnă și vom reuși mult mai ușor.

Horoscopul video al astrologului Maria Sârbu poate văzut mai jos

YouTube video

Horoscop 9-15 mai: Berbec

Din 11 Mai vei începe perioada ta de aur. Trebuie să îți dai silința și să nu aștepți să pice pară mălăiață. Deja lucrurile vor decurge repede așa cum îți place și cel mai norocos an va demara pentru tine de acum. Fii hiperactiv așa cum îți place, fii tu însuți și vei obține tot ce dorești.

Horoscop 9-15 mai: Taur

O perioadă în care totul stă în puterile tale, iar conexiunea cu divinitatea este mai importantă ca oricând. Fii deschis către propria ta persoană, sănătatea și norocul tău. Ai multe lucruri frumoase care vor începe să se întâmple. Vindecări miraculoase inclusiv.

Horoscop 9-15 mai: Gemeni

Planuri mari are viitorul pentru tine. Dacă vrei să ți se împlinească toate dorințele trebuie să te integrezi în noi grupuri și să răspunzi pozitiv la creativitate. Deschiderea către sport va fi și ea de bun augur. Noi proiecte pentru un nou viitor și mai ales multe dorințe împlinite! Este vrea schimbărilor extreme și nonconformismului.

Horoscop 9-15 mai: Rac

horoscop rac

Lecții pe care norocul ți le va ridica la fileu. Dacă vrei să obții mari rezultate și urcări profesionale trebuie să te lași purtat repede de valul care va demara în această săptămână. Pentru parte dintre nativi, celebritatea le bate la ușă și nu prin război, ci prin oportunități.

Horoscop 9-15 mai: Leu

horoscop leu

Norocul te va ridica și pe tine foarte sus începând cu săptămâna aceasta. Mai ai și lecții de personalitate, dar vei avea și foarte mari reușite. Fie pe relația cu străinătatea, fie prin mentorii și ghizii tăi, fie vei primi toate aprecierile și laurii.  Fii independent. fii strălucitor și fii un model pentru ceilalți. Dacă nu știi care este lecția: trebuie să găsești resursele în tine mai înainte de orice!

Horoscop 9-15 mai: Fecioară

horoscop fecioara

Multe favoruri și multe premii și pentru tine. Vei avea ajutor de unde nu te aștepți, vei primi cadouri mărețe și favoruri nesperate, dar meritate. Munca va fi favorizată și reușitele pot fi pe absolut oricare din planuri. Trebuie să știi să primești și să ceri. Conexiunea ta cu divinitatea și sănătatea spiritului tău este foarte importantă pe acest tranzit Jupiterian.

Horoscop 9-15 mai: Balanță

horoscop balanta

Cuplul devine cea mai frumoasă realizare și cea mai armonioasă poveste este pe cale să se rescrie. Dacă ești celibatar, va veni marea iubire, dacă ești deja în cuplu vor veni vremuri minunate. Noi proiecte de cuplu și mari bucurii în doi. Colaborări importante se vor naște după 11 Mai și reușite în demersurile de echipă.

Horoscop 9-15 mai: Scorpion

horoscop scorpion

Mari reușite la muncă și multe reușite financiar profesionale. Poți privi cu încredere în viitor și poți îndrăzni tot ce dorești. Sănătatea ta poate avea și ea vindecări miraculoase și sportul poate fi o pasiune cu mulți lauri.

Horoscop 9-15 mai: Săgetător

horoscop sagetator

Perioada magică începe și pentru tine. Vrei copii, vrei realizarea pasiunilor, vrei multă putere? Toate cele dragi sufletului tău stau să apară curând și din plin și pe repede înainte. Toate sunt favorabile după 11 Mai, deși eclipsa are și ea alte planuri cu tine. Dă voce copilului din tine și caută să îți împlinești dorințele cele mai de suflet.

Horoscop 9-15 mai: Capricorn

horoscop capricorn

După 11 Mai câteva zile vei avea semnale importante legate de trecut și de viețile tale trecute sau de neamul tău. Vezi ce vrea să îți transmită și ce ai tu de făcut. Apoi poți avea mari realizări privind achiziționarea unei case sau bucurii mari în familie.

Horoscop 9-15 mai: Vărsător

horoscop varsator

Pentru tine începe o perioadă de încântare și de reușite majore, mărețe în plan intelectual. Mari documente, mari negocieri, mari opere și mari tranzacții. Unii dintre nativi vor schimba mașina curând și multe premii pentru cei care au o muncă intelectuală.

Horoscop 9-15 mai: Pești

horoscop pesti

Minunate planuri și reușite mărețe financiare. Poți începe un business sau poți realiza un proiect nou care îți va aduce multă mulțumire și mult confort în scurt timp. Fii dezinvolt la planurile de viitor și gândește măreț!

Horoscopul săptămânal este transmis pentru Alba24 de către astrologul Maria Sârbu: Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax