Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Horoscop Chinezesc 2023: Zodiile care vor avea probleme cu sănătatea și cu banii în Anul Iepurelui de Apă

Publicat

Anul Nou Chinezesc cade duminică, 22 ianuarie, iar anul acesta este Anul Iepurelui de Apă. Conform zodiacului chinezesc, fiecăruia i se atribuie un animal în funcție de anul în care s-a născut.

Anul Nou chinezesc începe în 2023  pe data de 22 ianuarie și se termină pe 9 februarie 2024. Este Anul Îepurelui de Apă și se așteaptă evenimente importante, ca de fiecare dată în istorie.

Conform horoscopului chinezesc 2023, Anul Iepurelui va fi un moment bun pentru toate zodiile și un an extrem de norocos pentru majoritatea dintre ele.

Citește și HOROSCOP 2023: Previziunile și tendințele anului, pentru fiecare zodie în parte. Ce spun astrele despre oportunități și riscuri

Există 12 animale, fiecare fiind legată de anumite caracteristici și se rotesc în fiecare an. Ei sunt Șobolanul, Boul, Tigrul, Iepurele, Dragonul, Șarpele, Calul, Capra, Maimuța, Cocoșul, Câinele și Porcul.

Anul Nou marchează tranziția dintre zodiile chinezești cu sfârșitul Anului Tigrului și începutul Anului Iepurelui.

Se spune că acesta este un an norocos în general pentru toate cele 12 zodii zodiacale, dar unele se vor confrunta cu mai multe suișuri și coborâșuri decât altele, relatează Express.

Iepurele, sau în special Iepurele de apă, este un semn al longevității, păcii și prosperității în cultura chineză, ceea ce înseamnă că 2023 este prezis a fi un an al speranței.

Toate semnele vor avea succes în dragoste, iar majoritatea vor reuși să treacă la următorul nivel în ceea ce privește cariera. Nici sănătatea nu este mai prejos, întrucât nu vor apărea probleme serioase în calea vreunui semn zodiacal scrie desprecopii.com

Iată la ce se poate aștepta fiecare zodie animală pentru următoarele 12 luni.

Iepure – născut în 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

2023 este anul Iepurelui, iar cei care intră în anul de naștere în zodiac trebuie să fie pregătiți pentru adversitate. Astrologii sugerează să faceți „eforturi suplimentare peste tot și să faceți față provocărilor” direct. Oameni iepuri, anul acesta nu va fi unul atât de lin, dar „un curcubeu va veni după furtună”.

Dragon – născut în 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Averea dragonilor, conform astrologiei chineze, va fi afectată, dar experții spun că „nu trebuie să vă faceți griji prea mult”, deoarece stelele norocoase vă vor ghida. Din punct de vedere al carierei, dezvoltarea va fi lină, iar dragostea va fi „relativ plată”.

Șarpe – născut în 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

2023 se va „dezvolta lin într-o direcție bună”, iar norocul Șarpelui „va fi în general stabil”. Cu toate acestea, există vedete bune și rele anul acesta, așa că influența lor asupra lor va fluctua cantitatea de noroc disponibilă.

Cal – născut în 1942, 1954, 1966, 1978, 1990

Cei născuți cu anul zodiacal chinezesc al Calului vor „intra într-un an în conflict” cu stea de vârstă, care „va avea un mare impact asupra averii tale”. Anul 2023 va fi plin de suișuri și coborâșuri, iar la locul de muncă trebuie avută mai multă grijă.

Capră – născut în 1943, 1955, 1967, 1979, 1991

Anul 2023 este „relativ turbulent” pentru Capră, așa că cel mai bine este să-l abordăm cu „optimism” și cu perspectiva de a profita de vremurile bune. Se spune că perspectivele de carieră sunt bune, deoarece Capra va fi influențată de cei patru „zei piloni”.

Maimuță – născută în 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

În general, 2023 include „o mulțime de suișuri și coborâșuri”, acestea fiind spuse, Maimuța va fi „îngrijită de stele norocoase”. Dacă se acordă atenție sfatului horoscopului, anul va fi lin.

Cocoș – născut în 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Se spune că cocoșii „suferă de pe urma opoziției” în 2023, norocul fiind „deosebit de nefavorabil”. Pentru a depăși diferite provocări, mențineți o atitudine optimistă și „depuneți mai mult efort decât anul trecut”. Experții au adăugat: „Deși cariera și previziunile tale financiare nu sunt atât de bune, prognoza ta amoroasă este bună”.

Câine – născut în 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Cei născuți în anul zodiacal chinezesc al Câinelui vor experimenta mai mult declin al sănătății și al bogăției – așa că acordați mai multă atenție acestor zone în următoarele 12 luni.

În muncă și dragoste, câinii sunt sfătuiți să-și facă „lucrurile lor într-o manieră cu picioarele pe pământ”, astfel încât perspectivele generale să devină treptat mai bune.

Porc – născut în 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Averea pentru porc „continuă să fie bună”, dar trebuie acordată atenție sănătății și riscului de pierdere a proprietății. Este recomandabil să „muncești din greu” pentru a avea „surprize și câștiguri plăcute neașteptate”, sugerează China Highlights.

Șobolan – născut în 1948, 1960, 1972, 1984, 1996

Șobolanul este primul semn dintre cele 12 zodii, în timp ce Iepurele este al patrulea. Prima și a patra ramură tind să se depășească reciproc, spun experții. Prin urmare, oamenii șobolani „vor întâmpina multe necazuri dificile” în noul an.

Bou – născut în 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Conform astrologiei chineze, printre cele 12 zodii animale, Boul este al doilea, iar Iepurele este al patrulea. Pozițiile a doua și a patra se ajută reciproc, indicând noroc în acest an.

Dar oricine are semnul Boului este încurajat să muncească din greu și „să profite de orice ocazie pentru a-ți face anul mai de succes”.

Tigru – născut în 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2022

Averea generală a tigrilor este în creștere față de 2022 și se spune că aceștia sunt „destinați să fie foarte confortabil în viață și în muncă”.

În general, horoscopul Tigrului este bun, dar vor fi „câteva răsturnări și întorsături în acest proces”. Oamenii tigri sunt încurajați să învețe lecții utile din eșecuri și să fie calmi în situații dificile pentru a evita conflictele.

2023 – anul Iepurelui de Apă ne va aduce ceea ce ne-a lipsit în 2022: pace și succes

Anul Nou Lunar al Iepurelui de apă 2023 – care începe pe 22 ianuarie, cu prima Lună Nouă care urmează solstițiului de iarnă, și se încheie pe 9 februarie 2024, când vom trece în Anul Dragonului – este mai favorabil sau, cel puțin, mai ușor spectaculos decât Anul Tigrului, care tocmai se apropie de sfârșit.

În astrologia chineză, Iepurele simbolizează răbdarea și norocul, ceea ce ar însemna că Anul Iepurelui 2023 va aduce ceea ce ne-a lipsit în 2022: pace și succes!

Ce înseamnă pentru noi Anul Iepurelui?

Anul Iepurelui – 2023 – va aduce mai puțină furie, mai multă relaxare ȘI mai multe vești bune: anul acesta, banii vor veni mult mai ușor decât înainte!

Oamenii născuți sub zodia Iepure sunt calmi, hotărâți și rareori intră în panică. De aceea ies cu ușurință din cele mai dificile situații.

Multe zodii vor avea un an liniștit și vor lua cele mai bune decizii. Oamenii născuți în zodia Iepure sunt norocoși în ceea ce privește banii și se înțeleg cu cei născuți în zodiile Dragon, Maimuță și Bou. Ei nu suportă aroganța Cocoșului sau crizele isterice ale Tigrului.

Iepurele este al patrulea dintre toate animalele zodiacului și legenda spune că Iepurele era mândru – ba chiar arogant – de viteza sa.

Se crede că oamenii născuți în anul iepurelui sunt vigilenți, plini de spirit, iute la minte și ingenioși.

Oportunități la locul de muncă în 2023

Se spune că iepurii se bucură de o gamă mai mare de oportunități la locul de muncă în 2023. Se mai spune că șansele „vin de nicăieri”, dar dacă succesul te ajunge sau nu, depinde de tine și de munca ta grea.

Cele mai bune opțiuni de carieră pentru iepuri sunt în domeniul educației, cultivării, creșterii, îngrijirii sănătății, poliției, justiției, muncii, politicii.

Situația financiară a Iepurelui în 2023

Situația financiară a Iepurelui în 2023 va arăta o presiune mai mare, cu venituri întârziate.

Potențiala avansare în carieră este diferită de a genera câștiguri financiare până în a doua jumătate a anului sau chiar în 2024, sugerează astrologii, așa că este important ca iepurii să țină cont de cheltuielile lor și să nu trăiască peste posibilitățile lor.

Iepurele va fi protejat în dragoste

Iepurele va fi protejat în departamentul dragostei în 2023 și se poate aștepta la un an în cea mai mare parte stabil și lin privind relațiile.

Pentru iepurii singuri, acesta este un an plin de potențiali noi parteneri, dintre care unii vor ieși din relațiile de prietenie existente.

Pentru iepurii care sunt deja într-o relație, astrologii sugerează să păstreze o distanță politicoasă între ei și orice prieteni apropiați pentru a evita gelozia care ar putea duce la certuri sau chiar la o despărțire.

În schimb, iepurii în relații ar trebui să fie atenți la sentimentele și nevoile partenerului, pentru că ei vor fi cei care vor arăta un real angajament atunci când apar dificultăți mai târziu în cursul anului.

Cu cine este compatibil Iepurele?

Iepurele este cel mai compatibil cu Porcul, Oaia și Câinele.

Amenințări semnificative pentru sănătatea iepurelui

Cu atât de multă muncă și cu o situație financiară nu mereu sau garantat stelară, este posibil ca iepurii să se simtă supărați, anxioși sau chiar deprimați în următoarele 12 luni. Dar pentru a depăși acest lucru, iepurii trebuie să-și elibereze capacitatea mentală de a se concentra pe provocările mai mari ale vieții.

În ceea ce privește sănătatea fizică, iepurii ar trebui să aibă grijă la bolile anterioare, deoarece se pot întoarce în 2023, așa că se recomandă controale frecvente.

Elemente norocoase pentru Anul Iepurelui 2023

  • Numere norocoase: 5, 7, 9 și numerele care le conțin (cum ar fi 35 și 47).
  • Zile norocoase: 15, 27 și 30 ale fiecărei luni ale Anului Lunar Chinezesc.
  • Luni norocoase: luna martie aparține Iepurelui. Lemnul Yin al Iepurelui are nevoie de energia pe care o oferă soarele pentru a crește.
  • Culori norocoase: albastru, verde, galben și negru.
  • Direcții norocoase: sud-vest, vest și nord-vest.

surse: express.co.uk, desprecopii.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax