Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP – MARTIE 2022: Semnele pe care Luna plină le aduce pentru fiecare zodie în parte. Schimbări radicale după echinocțiu

Publicat

Horoscop luna martie 2022: Martie – o lună cu multe semne de voluntariat și de susținere a celor din jur, pentru fiecare zodie în parte.

Luna plină din 18 Martie va aduce pentru fiecare nevoie de a repara și de a vindeca, mai mult decât oricând în alte perioade din an.

Redescoperim ideile și deciziile luate de dragul celorlalți și nevoie de a proteja pe cei slabi sau pe cei cu probleme. Redescoperim dorința de a ne ascunde de probleme și de a ne sacrifica.

Aici: Video Horoscopul Săptămânii 28 februarie – 6 martie 2022

Putem să alegem autosabotajul, mai ales cei care nu suntem împăcați cu noi înșine. O altă situație care va fi importantă în această lună este nevoia de a fi utili, care va hrăni pe fiecare. Poate că această nevoie de a ne simți utili va veni la pachet cu îndoieli sau cu suferință pe care avem nevoie să o vindecăm la noi și pare mai ușor să îi ajutăm pe ceilalți, decât să ne ocupăm de problemele personale.

Pentru a doua jumătate din lună vom începe cu energie nouă proiecte importante fiecare dintre noi.

Echinocțiul va schimba energia pentru fiecare zodie și primăvara astrala va aduce mai multă prospețime pentru toți nativii. Totodată vor fi zilele finalului de lună care vor avea ecou pentru următorii ani și care vor deschide portaluri pozitive, atât de valoroase la acest moment de instabilitate.

Ca probleme de sănătate, este recomandat să aveți grijă la tiroidă în primul rând, dar și la toxinele din organism. Mai ales în prima parte din lună.

Horoscop luna martie 2022: Berbec

Luna martie va fi pentru tine o perioadă de remontare și de reîncărcare, apoi echinocțiul te va ridica în vibrație și îți va da aripi să împlinești proiecte importante. Ba mai mult decât atât, vei planta semințele unor reușite mari pe care le vei degusta în următorii doi ani. Multă efervescență în plan personal. Dar atenție la sănătate. Începutul de martie vine cu flori de primăvară, dar și cu alergii sau intoxicație.

Reușita cea mai mare vine prin împlinirea unor obiective pe care le așteptai din octombrie-noiembrie anul trecut.

Horoscop luna martie 2022: Taur

Luna martie va fi pentru tine o lună cu planuri de viitor mărețe și cu dezvoltarea unor proiecte cu susținerea și ajutor celor care te apreciază. Ai nevoie de curaj să te confrunți cu propriile îndoieli, după echinocțiu. Iar luna plină din 18 martie te invită la selectarea anturajului. Pentru a te recupera sau pentru a te reface, vei alege probabil să renunți la persoanele care se mulțumesc cu puțin.

Reușita cea mai mare este de fapt un plan secret pe care începi să îl organizezi cu discreție.

Horoscop luna martie 2022:Gemeni

Luna martie va fi pentru tine un moment de lecții de concentrare și de lecții profesionale sau mult efort pe care trebuie să îl susții. Echinocțiul te va purta printre lecții și el și îți va cere să ai în vedere propria nervozitate, pentru a te feri de probleme după ce toamna se va lăsa. Luna plină îți cere vindecare și mai ales de a ceea ce moștenești din familie.

Reușita cea mai mare vine la început de martie cu avansare sau respect profesional.

Horoscop luna martie 2022: Rac

Luna martie va fi pentru tine o lună care te unge pe suflet și care îți aduce zâmbetul pe buze. E drept nu chiar în toate zilele ei. Echinocțiul te invită la culturalizare și vrea să îți pui în valoare latura artistică. Luna plină din 18 martie te va pune în situații de ceartă sau furie, dar atenție și la o posibilă frică pe care trebuie să o vindeci în acele zile.

Reușita cea mai mare este în a doua perioadă a lunii și va veni prin bucurii pe mult mai multe planuri decât în ultima jumătate de an.

Horoscop luna martie 2022: Leu

Luna martie va fi pentru tine un moment de reinventare, dar atenție care va fi stimulul care va declanșa transformările, în primele ei două săptămâni. Echinocțiul te va îmbărbăta și vei reuși să parcurgi în viteză pași măreți în plan intelectual. Luna plină din 18 martie te invită la investiții, dar mai ales la planuri și planificări financiare. E timpul să îți cumperi pușculiță nouă.

Reușita cea mai mare este pe plan personal, dar și cu vești mari și bune de la străinătate.

Horoscop luna martie 2022: Fecioară

Luna martie va fi pentru tine o lună de refresh. Ai de învățat mai multe lucruri din relația ta de cuplu și chiar și din raportul tău cu ceilalți. Echinocțiul îți va sublinia nevoia de a fi bine și mulțumit de averea ta sau a familiei.

Luna plină din 18 martie este pe teritoriul zodiei tale și asta va da startul solicitărilor. Fii odihnit pentru ceea ce va începe și pentru câte vei începe.

Reușita cea mai mare se referă la viața amoroasă, dacă ești deschis emoțional. Sau la deblocarea unor situații în acest domeniu.

Horoscop luna martie 2022: Balanță

Luna martie va fi pentru tine o perioadă de multă solicitare și muncă, implicare și proiecte sociale.  Echinocțiul te va alinta și îți va oferi energiile de care ai nevoie pentru a reporni la drum, când singur, când în compania celorlalți.

Luna plină din 18 martie îți atrage atenția la sănătate sau la epuizare.

Reușita cea mai mare va fi rapidă pe plan personal și profesional.

Horoscop luna martie 2022: Scorpion

Luna martie va fi pentru tine o lună de remontare și de noi proiecte de viitor cu ajutorul unor prieteni importanți sau unui anturaj care te adoră.. Echinocțiul îți cere vindecare și atenție la sănătare.

Luna plină din 18 martie va fi semnalul de restabilire a unor noi idealuri și de repliere din punct de vedere a obiectivelor mărețe, idealurilor îndrăznețe și renunțarea la a observa. Vei alege acțiunea și te vei încrede în cei care îți dau putere.

Reușita cea mai mare este categoric pe plan sufletesc și poți să te bucuri de reușitele copiilor sau mai ales poți concepe un copil.

Horoscop luna martie 2022: Săgetător

Luna martie va fi pentru tine o lună cu lecții de personalitate, unele ușoare, altele subtile. Echinocțiul te încurajează spre artă sau pentru mari schimbări pe oricare plan. Ești presat de timp și vrei să se miște totul la turație maximă.

Luna plină din 18 martie îți dă un premiu profesional, este însă mai mic decât ți-ai dori.

Reușita cea mai mare este în familie sau privind casa, imobilul sau realizări în privința spațiului locativ.

Horoscop luna martie 2022: Capricorn

Luna martie va fi pentru tine o perioadă de dezvoltare și ai reușite rapide prin negocieri. Vei primi unele dintre cele mai bune vești în primele două săptămâni. Echinocțiul te va scoate la tablă și va sublinia că ai nevoie de mai mult focus dar mai ales de echipa ta și de aliații tăi.

Luna plină din 18 martie îți va cere să repari ceva dacă vrei să faci un pas mare în evoluție.

Reușita cea mai mare vine prin vânzări sau la nivel de documente.

Horoscop luna martie 2022: Vărsător

Luna martie va fi pentru tine o lună de transformări și de maturizare. Primele ei două săptămâni îți vor aduce proiecte financiare importante, la care stai destul de mult pe gânduri. Echinocțiul te remontează și îți oferă energia creativă și inspirația necesară unor noi proiecte mai extravagante.

Luna plină din 18 martie îți solicită foarte mult răbdarea și te poate pune în situația de a înfrunta propriile crize existențiale pentru a depăși și repara ceea ce ea îți va arăta.

Reușita cea mai mare va fi în zona câștigurilor și posesiilor.

Horoscop luna martie 2022: Pești

Luna martie va fi pentru tine luna ta. Ai multe de făcut și e abia începutul. Ești într-o formă de zile mari, mai ales dacă ai apucat să lucrezi suficient la stima de sine. Te implici, ești voluntar, te interesează binele celor din jur și mai ales vrei să lași ceva în urma ta. Echinocțiul îți cere mai mult curaj în business și să îți dezvolți dorința de a avea, plăcerea de a cheltui.

Luna plină din 18 martie va aduce probabil certuri și reproșuri pe care le vei face prea ușor, poate. Atenție, dacă chiar te simți dispus să divorțezi.

Reușita cea mai mare va fi prin noroc și oportunități care vin către tine după prima săptămână sau după ziua ta de naștere.

*Horoscopul lunii martie este transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sarbu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax