Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscopul pentru săptămâna 6-12 martie: Femeile cele mai favorizate de astre în această lună. Ce zodie trebuie să fie prudentă

Publicat

Horoscopul pentru săptămâna 6-12 martie: vedeți ce rezervă astrele pentru fiecare zodie și la ce trebuie să fie atenți nativii în zilele următoare.

Ziua femeii vine cu multe surprize pentru zodii și ajunul ei vine cu mari aspecte astrale. Avem Luna plină în Fecioară și Saturn care va intra în zodia Pești. Acolo unde va rămâne mai bine de 2 ani!

De mucenici vom avea câteva zodii care trebuie să evite imprudențele. Iar cea mai încercată zodie în această săptămâna va fi Fecioara.

Horoscop 6-12 martie Berbec

Saturn în Pești te invită la introspecție și vindecare. Poți avea multe realizări în continuare, dacă vei ști să pui stop unor exigențe inutile!

Horoscop 6-12 martie Taur

De acum înainte trebuie să îți faci timp pentru suflet și bucuriile și rănile lui. Ai nevoie să faci un pic de ordine între prieteni și să-i alegi mai bine pentru viitorul tău!

YouTube video

Horoscop 6-12 martie Gemeni

Luna plină în Fecioară nu va fi foarte prietenoasă cu tine și poți trăi o săptămână de obstacole și lecții de personalitate. Adevărul este că îți dorești mari schimbări, pe toate planurile!

Horoscop 6-12 martie Rac

Uneori pentru a-ți realiza visele cele mai mari trebuie să renunți la micile neplăceri care îți ocupă mintea și timpul! Este cazul și în această săptămână!

Horoscop 6-12 martie Leu

Saturn în Pești te vrea mult mai înțelept și mai realizat în plan spiritual. Se pare că pentru următorii doi ani vei dobândi multă valoare a vieții tale spirituale!

Horoscop 6-12 martie Fecioară

Luna plină în Fecioară te va răscoli foarte tare! Te simți atacat din toate părțile și ai nevoie de o ”renovare” personală. Multe reproșuri ți se întorc împotrivă!

Horoscop 6-12 martie Balanță

Sănătatea și munca sunt domeniile cele mai importante în acest moment din viața ta! Proiecte importante dar și oboseală pe care trebuie să știi să o gestionezi!

Horoscop 6-12 martie Scorpion

O săptămână foarte benefică și avantajoasă din punctul tău de vedere. Saturn în Pești va deveni un bun prieten pentru tine, unul de cursă lungă!

Horoscop 6-12 martie Săgetător

Ai și tu obstacole de trecut și ambele aspecte majore ale săptămânii te pun la treabă! Mari schimbări se vor anunța și pentru tine în zilele ce urmează!

Horoscop 6-12 martie Capricorn

Saturn este patronul zodiei tale, iar în Pești el are pentru tine multe noutăți. De Marți începând trebuie să te apuci de studiu sau de concentrare pe cele mai esențiale subiecte de viață!

Horoscop 6-12 martie Vărsător

Vei scăpa de multe griji, dacă vei reuși să demonstrezi astrelor că ai învățat lecția saturniană! Așadar mare atenție la mecanismele energetice prin care treci la acest moment și la ecoul lor, mai ales!

Horoscop 6-12 martie Pești

Până acum ai tot scăpat de griji, sau poate încă mai sunt câteva mărunțișuri de rezolvat. Cert este că luna plină te vrea foarte activ pe dezvoltarea personală, iar Saturn va avea și el aceleași recomandări pentru următorii 2-3 ani din viața ta! E vrea să dai ce ai mai bun… pentru tine însuți!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax