Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOPUL POLITICIENILOR din Alba: Cum va fi 2018 din punct de vedere al carierei și financiar

Publicat

Bani mai mulți, noi oportunități și colaborări sau poate o schimbare în carieră. Politicienii din Alba vor avea 12 luni pline din punct de vedere al carierei, dar și financiar. 2018 se anunță un an bun, fără stresuri majore dar cu schimbări în plan material și colaborări care pot fi benefice sau care le poate crea un prejudiciu de imagine.

 

Horoscop: Ce spun astrele despre cariera și situația financiară a celor care conduc județul Alba: 

 

Primarul oraşului Alba Iulia, Mircea Hava: 26 decembrie 1956, Capricorn

Astrele spun că primarul va avea un an liniștit din punct de vedere al carierei, nimic mai ales că nu este an electoral deci nu trebuie să se agite cu băi de mulțime sau promisiuni pentru popor.  Va trece însă prin numeroase transformări interioare, poate din cauză că am intrat în anul Centenarului, mai întâi eronate, apoi corecte, care vor duce și la modificarea unor aspecte ale vieții profesionale. Până în august, există riscul să se asocieze cu cine nu trebuie, spre paguba sa. Va pierde mai ales la nivel de imagine.

Din punct de vedere financiar, în acest an va culege roadele eforturilor depuse împreună cu alții sau va suporta consecințele unor erori săvârșite din în postura de lider pe care o are atât în partid cât și la Primăria Alba Iulia. Trebuie evitată lăcomia motivată de orgoliu în tot ce are legătură cu banii, bunurile și administrarea resurselor familiei.

Ion Dumitrel: 20 martie 1958, Peşti

Oana Badea: 4 martie 1970, Peşti

Munca rămâne un domeniu foarte important pentru președintele CJ Alba și primărița Aiudului, dar nu prin dificultatea sarcinilor primite sau prin volumul mai mare de efort, ci prin calitatea pe care vor trebui să o dovedească în tot ce fac. Și-au cucerit pozițiile de „șefi”, acum vor trebui să muncească pentru a o menține. Dispare însă de pe umerii lor acea greutate care i-a ținut în tensiune în ultimii ani.

Mai sunt câteva luni de fluctuații, de variații ale veniturilor, când în sus, când în jos. La primăvară vor trece într-o altă etapă pe plan financiar, mai stabilă și mai mulțumitoare. Se pot deschide oportunități de colaborare cu persoane străine și astfel vei obține venituri suplimentare.

 

Florin Roman: 22 aprilie 1974, Taur

Claudiu Răcuci: 29 aprilie 1971, Taur

Pentru cei doi anul acesta este cu incertitudini. Ori vor culege roadele sau vor trage ponoasele pe parcursul întregului 2018, în funcție de alegerile pe care le-au făcut pentru popor din funcțiile de deputați. Există pericolul să se asocieze cu cine nu trebuie, într-un proiect despre care știu că este riscant, și să piardă multe când va veni scadența. Orice pas înainte vine cu un risc, până în august, și de aceea ar fi bine să evalueze corect tot ce fac. Trebuie să se gândească de două, chiar de trei ori înainte să ia o decizie.

Anul nu se anunță prea bun din punct de vedere financiar, cu toate că li s-a dublat leafa în 2017. Scăpă de limitări, dar au rămas și fără economii, care s-au dus pe plata unor obligații apăsătoare. De acum înainte, trebuie să construiască pe alte căi, pas cu pas, cu multă răbdare și având mare grijă să nu se situeze cumva la limita legii sau, mai rău, în afara ei.

Corneliu Olar: 18 aprilie 1956, Berbec

Daniel Breaz: 23 martie 1975, Berbec

Anul 2018 va fi cel mai solicitant din punct de vedere al carierei, dar și în anii următori. Românii stau cu ochii pe ei și pe voturile lor din Camera Deputaților, respectiv Senat. Deocamdată, până în august 2018 inclusiv – așadar, până la sfârșitul verii -, va trebui să fie ceva mai prudenți, pentru că riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat.

Situația financiară se poate îmbunătăți, temporar, datorită creșterii veniturilor partenerului sau asociaților, care vor împărți beneficiile cu ei, deși la cum stau veniturile lor nu este cazul. Există însă și riscul unui partaj – acesta le poate aduce un spor, dar va fi unul de scurtă durată și cu un preț prea mare. Ar trebui evitată orice formă de lăcomie, pentru că pot conduce la decizii proaste.

 

Paul Voicu: 17 decembrie 1962, Săgetător

Alexandru Pereş: 20 decembrie 1952, Săgetător

Domeniul profesional va trece prin transformări succesive, vreme de câțiva ani, de acum încolo, iar pe lângă instabilitate, vor experimenta și schimbări care răspund unor nevoi interioare, fie ele conștientizate sau nu. Au nevoie de o transformare radicală a metodei de lucru, pentru că vor vedea că nu mai corespunde cu nivelul la care au ajuns, cu nevoile și dorințele lor.

Domeniul financiar este, de departe, cel mai încărcat din existența lor. Va aduce cele mai multe provocări, dar și rezultate pe măsură. Deocamdată, se anunță tot felul de ciudățenii legate de bani, de la pierderi la pericolul unui furt sau neglijențe care să-ți provoace pagube. Veniturile pot fi diminuate, limitate sau serios afectate.

 

Ioan Dîrzu: 1 februarie 1967, Vărsător

Adrian Teban: pe 2 februarie 1972, Vărsător

Cei doi vor avea ocazia, aproape tot anul 2018, să se facă remarcați prin calități și să obțină o deschidere pe care vor trebui să o transforme, apoi, într-un nou traseu profesional. Această ocazie nu este evidentă, nu sare în ochi, ba poate chiar să poarte masca preluării unor responsabilități la locul de muncă actual.

În 2018 se vor afla în aceeași zonă ca în 2017, a cheltuielilor pentru o bunăstare viitoare, a investițiilor inspirate și a beneficiilor fluctuante. Vor exista și momente în care veniturile vor crește, de pe urma unor colaborări de scurtă durată.

 

Sorin Bumb: 18 iulie 1966, Rac

Deputatul se va elibera de un stimulent foarte puternic, care l-a împins în față, cu sau fără voia ta, poate partidul este acest stimulent. Doar până la primăvară va mai exista această presiune, apoi va trebui să treacă în revistă ce a reușit să realizeze, să gestioneze cu atenție pașii pe care îi mai are de făcut și să dea coerență parcursului sau profesional. Se pot ivi ocazii de a fructifica o pasiune care să devină, în timp, meserie sau o nouă ocupație.

Domeniul financiar urmează un traseu independent de voința sa, în sensul că va culege roadele, așa cum vor fi ele, fără să poată schimba mare lucru. Tot anul va exista această tendință, așa că este bine să fie pregătit sufletește și să nu se streseze prea tare din acest motiv.

 

Alin Cucui: 31 mai 1976, Gemeni

Gheorghe Valentin Rotar: 7 iunie 1964, Gemeni

Dorin Nistor: 10 iunie 1973, Gemeni

Celor trei liberali li se oferă șansa unei colaborări care, deși pare de scurtă durată, poate duce, prin relațiile pe care și le fac acum, la un parteneriat de durată sau la o ramificare a oportunităților, în viitor. Beneficiează de această șansă până la sfârșitul primăverii și apoi, din nou, la toamnă. Peste vară, acestă “ușă” se închide și ar fi bine să n-o forțeze. Ocaziile vin singure spre ei, este suficient să le vadă potențialul și să fie gata să le exploateze.

Domeniul financiar va trece prin cele mai multe transformări în noul an. În primul rând, până în august, sunt posibile supărări provocate de pierderile unuia dintre parteneri – iar pierderea partenerului poate însemna și o pierdere financiară, desigur. Însă cea mai importantă tendință, valabilă câțiva ani de acum încolo, este de limitare a veniturilor, lucru care va face dificilă orice încercare de economisire. Este indicat se ferească de banii altora – că e vorba de împrumut, că e vorba de administrarea lor – până la sfârșitul verii.

Gabriel Pleșa: 11 octombrie 1966, Balanță

Evoluția profesională depinde de felul în care va ști să fructifice ocaziile apărute, care nu sunt deloc ușor de sesizat, pentru că îi cer, în primul rând, să renunți la iluziile pe care și le-a făcut despre ce știe să facă, la ce se pricepe cel mai bine. Există și o componentă mai subtilă care îl poate ajuta: dacă alege să servească o cauză umanitară sau să urmeze un drum către care îl trage inima de mult timp, poate face pași importanți spre succes.

Se conturează un context favorabil pentru venituri suplimentare obținute din munca proprie, pe baza unor alianțe neașteptate. Este un noroc de scurtă durată, valabil doar până la toamnă, dar poate fi tot ce are nevoie ca să se redreseze financiar și să scape de probleme în acest domeniu mult timp de acum încolo.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax