Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscopul politicienilor din Alba pentru 2020. Ce arată astrele pentru Hava, Roman, Nistor, Voicu Paul sau Ioan Dîrzu

Publicat

horoscop politicieni alba

Anul 2020 va fi anul schimbărilor în politica locală. Cel puțin așa spun astrele. Chiar și Zodiacul Chinezesc ne arată că anul Șobolanului de Metal va fi un an al tranziției și al surprizelor. Bani mai mulți, noi oportunități și colaborări sau poate o schimbare în carieră.

Politicienii din Alba vor avea 12 luni pline din punct de vedere al carierei, cu tensiuni și incertitudini, și astrele arată că în 2020 vor scoate mai mulți bani din buzunar ca de obicei. Previziunile sunt foarte aproape de realitate, pentru că 2020 va fi tumultuos, electoral și plin de situații neprevăzute. Politicienii locali vor fi agitați pentru că vor fi alegeri locale și alegeri parlamentare la care miza și hazardul vor fi mari.

Horoscop : Ce spun astrele cum va fi anul 2020 pentru cei mai importanți politicieni din Alba: 

Mircea Hava: 26 decembrie 1956, Capricorn

hava

Cu Jupiter în Capricorn și cu cartea de muncă la Parlamentul European, astrele spun că fostul primar al municipiului Alba Iulia va simți în 2020 că își regăseste optimismul, pofta de viață, dorința de a explora și de a cunoaște oameni și lucruri noi. Era și cazul ca astrele să îi arate un an mai optimist după plictiseala și rutina conducerii unui oraș mai bine de 25 de ani. Alături de Jupiter se află Saturn (1 ianuarie – 22 martie și 2 iulie – 17 decembrie), Pluton și Nodul Sud (până la 5 mai).

Pentru că Jupiter guvernează casa XII a Capricornului, tranzitul său prin casa I ar putea indica faptul că anumite chestiuni din trecut devin urgențe și ar trebui rezolvate cu calm și pragmatism, privind spre viitor și eliberându-se de resentimente. În concluzie Mircea Hava va trebui să nu își lase nedecontate toate obligațiile pe care și le-a făcut, dar și resentimentele. Astfel, pacea îl va călăuzi prin Europa lui 2020.

Eliberarea de tipare subconștiente și de autolimitări este încurajată de conjuncțiile dintre Jupiter și Pluton (27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie, 5 – 19 noiembrie), și de conjuncția dintre Jupiter și Saturn, din luna decembrie. Se recomandă, de asemenea, să se desprindă de situații, proiecte sau relații pe care nu le mai poate repara. Dacă va observa că lucrurile nu mai funcționează așa cum era el obișnuit, este mai bine să încerce să schimbe ceva, să încerce ceva nou, poate chiar radical nou.

În ciuda unor apăsări și angoase care nu pot trece peste noapte, astrele arată că Mircea Hava va fi mai încrezător în forțele proprii și în capacitatea de a aduce lucrurile pe linia de plutire dar trebuie să-și  asculte vocea interioară, pentru a se sincroniza cu el însușii. Doar așa viitorul i se va deschide în față, promițător, deși la vârsta lui ambițiile politice au ajuns la final.

Ion Dumitrel: 20 martie 1958, Peşti

Oana Badea: 4 martie 1970, Peşti

La 2 decembrie anul trecut Jupiter s-a alăturat lui Saturn și Pluton în casa XI a Peștilor (speranțele de viitor, viața socială, prietenii și grupurile socio-profesionale, dar și tehnologia și beneficiile obținute din exercitarea profesiei). Nodul Sud se află și el în tranzit în casa XI, până la 5 mai.

Mulțumită lui Jupiter, Peștii încep să privească spre viitor cu mai mult optimism, cu mai multă încredere în steaua lor bună, dar fără să-și piardă realismul câștigat cu greu în anii precedenți. Atât Dumitrel cât și Oana Badea au în 2020 un an electoral, nu foarte dificil.

  • Jupiter este guvernatorul tradițional al Peștilor, dar și guvernatorul casei carierei. Vestea foarte bună este că în 2020 Jupiter formează un aspect armonios cu guvernatorul modern al Peștilor, planeta Neptun, și se întâlnește în conjuncții puternice cu Pluton și cu Saturn.

Prin urmare, astrele arată că apreciază că Peștii intră într-o perioadă de transformări puternice, care îi pot propulsa cu ușurință pe culmile succesului, iar asta înseamnă că atât Ion Dumitrel cât și Oana Badea au șanse mari să-și mențină pozițiile de la Primăria Aiud și respectiv Consiliul Județean fără prea mari eforturi. Inerția este cea care aduce succesul, iar dacă pentru Oana Badea activitatea ultimii ani contează, pentru Dumitrel care în ultimii ani a trecut printr-o perioadă de ineficiență, aprecierea acumulată în ”anii de glorie” va fi definitorie în carieră.

Pentru cei doi viața socială se anunță foarte activă și pot începe proiecte personale și profesionale noi, de viitor. Din punct de vedere financiar, pentru cei doi, 2020 se anunță a fi un an cu semnificative creșteri salariale.

Florin Roman: 22 aprilie 1974, Taur

Claudiu Răcuci: 29 aprilie 1971, Taur

 

Pentru cei doi 2020 este un alt an plin cu incertitudini. Ori vor culege roadele, ori vor trage ponoasele în funcție de alegerile pe care le-au făcut în ultimul an.

Există pericolul să se asocieze cu cine nu trebuie, într-un proiect despre care știu că este riscant, și să piardă multe când va veni scadența. Orice pas înainte vine cu un risc, până în august, și de aceea ar fi bine să evalueze corect tot ce fac. Trebuie să se gândească de două, chiar de trei ori înainte să ia o decizie.

Nativii Taurului vor fi marcaţi în acest an de realism, eficacitate, perseverenţă, şi ca urmare vor avea parte de fericire şi linişte binemeritată. Este vital pentru nativii zodiei să îşi stabilească o ordine a priorităţilor şi să acorde atenţie maximă activităţii căreia urmează să i se dedice.

Fie că este vorba de cultivarea unei grădini sau de a pune ordine în conducerea unei organizații, taurii trebuie să fie devotaţi muncii lor. Pentru a-şi atinge scopurile propuse, ei ştiu că nu este timpul visurilor, ci al acţiunii hotărâte şi energice.

De asemenea, proverbul „Nu lăsa pe mâine ceea ce poţi face astăzi” este de mare actualitate pentru „tăuraşi”. Cât despre imaginea pe care răutăcioşii o evocă de fiecare dată când vor să rănească un taur, anume „boul care trebuie pus la muncă” , nu trebuie luată în seamă. Taurul nu trebuie să ia ”taurul de coarne” dar trebuie să aibă grijă cu cine se ia în coarne.

2020 este  momentul în care nativii zodiei vor profita de calităţile lor, putere de muncă, forţă demnă de luat în seamă şi mai ales răbdare atunci când este nevoie. Pentru că de răbdare vor avea cu adevărat nevoie.

Anul acesta va aduce taurilor si o frustrare. Unii vor interpreta frustrarea taurilor ca fiind o dovadă a egoismului lor, a avidităţii şi a tentaţiei de a împinge lucrurile până la limita lor extremă.

Incăpăţânarea, una din trăsăturile dominante ale zodiei, va obstrucţiona orice fel de cale către compromis. Taurilor le este greu, aproape imposibil să revină asupra unei decizii, sau modifice părerile sau sentimentele. Ceea ce poate să le atragă multă suferinţă, răni sufleteşti care se vindecă greu.

În schimb, curajul şi răbdarea taurilor are dimensiuni de legendă și nu trebuie să fie deranjați dacă au căzut în dizgrația conducătorilor săi. Va recupera, deoarece ei vor avea nevoie de asaltul taurului, iar asta negociată bine, le va aduce satisfacții.

În 2020 dacă vor aborda probelele cu mai mult simţ, eficacitatea si determinare, nativilor acestei zodii vor permite, cel puţin în linii mari, obţinerea valorilor propuse, căci nativii au, din naştere, darul rezistenţei la „intemperii”, de a face faţă dezamăgirilor ivite pe parcurs şi de puterea de a merge înainte, spre obiectivul ţintă.

Fiind un an electoral, taurul trebuie sa se decidă pe ce cale vrea să meargă, ori la Primărie ori la Parlament, pentru că doar de el depinde, iar încăpățânarea și puterea de muncă îi va putea aduce succesul pe fiecare dintre căile pe care o alege.

2020 va  favoriza o anumită ascensiune și pe plan material dar ea trebuie corelată cu bunul simț, altfel îi va aduce doar necazuri.

În ce priveşte sănătatea, taurii au unele sensibilităţi în legătură cu sistemul digestiv. Taurii sunt predispuşi tulburărilor gastrice, în mod special ulcerului. Deşi este foarte gurmand, taurul nu ştie să se oprească la timp.

Astfel, nu numai că va acumula kilograme în plus, dar poate avea probleme cu colesterolul, şi cu acidul uric ce ameninţă să se acumuleze în doze periculoase. De aceea, sfatul astrologului este ca taurul să se abţină de la prăjiturile preferate, şi de la toate alimentele grase.

În dragoste, dacă taurii sunt trădaţi, nu vor suporta acest lucru şi nu vor putea ierta. Gelozia îi insoţeşte permanent pe nativii zodiei. Pentru a aduce un plus de stabilitate în viaţa conjugală, taurii încearcă să renunţe la spiritul de independenţă caracteristic.

Daniel Breaz: 23 martie 1975, Berbec

Daniel Breaz

Anul 2020 va fi cel mai solicitant din punct de vedere al carierei pentru că va avea două mari obiective, dacă nu cumva trei.

Situația financiară se poate îmbunătăți, temporar, datorită creșterii veniturilor provenite din mai multe activități. Ar trebui evitată orice formă de lăcomie, pentru că pot conduce la decizii proaste.

De mulți ani încoace, Berbecii sunt preocupați de devenirea lor socio-profesională, de dorința de a ajunge să fie oameni realizați sau chiar cunoscuți, cu o reputație solidă măcar în cercul de apropiați ori în orașul în care locuiesc.

Anul 2020 nu face excepție, întrucât casa X a Berbecului este activată de planete grele, precum Pluton, Saturn (până la 22 martie 2020) și însuși Jupiter, Marele Benefic (începând de la finele anului trecut). Prin urmare, dacă în anii anteriori ai avut de-a face cu situații complicate, intense, cu lupte pentru putere și reconfigurări radicale, în 2020 va avea posibilitatea să culeagă roade bogate și să se bucuri de oportunități nesperate de creștere și dezvoltare – dar nu peste noapte.

În goana după succes, este de recomandat să nu neglijeze alte sectoare de viață, în special familia. Dovada supremă de inteligență ar fi să pună în echilibru matematic cariera și viața personală.

E un proces deja început, iar dacă nu se lasă influențat de așteptările altora și de anumite prejudecăți sociale, poate ajunge să-și îmbunătățească relațiile cu cei dragi și să redescopere beneficiile familiei.

Relațiile din cealaltă familie, cea politică, vor fi mai agitate, vor fi multe intrigi dar și o luptă pentru putere. Vor fi alegeri anul acesta iar locul eligibil va fi disputat cu alți pretendenți.

Paul Voicu: 17 decembrie 1962, Săgetător

Alexandru Pereş: 20 decembrie 1952, Săgetător

 

Anul 2020 va fi un an în care pentru Săgetători vor avea loc mari schimbări. Marte aflat în careu cu Pluton îi poate arunca pe Săgetători în depresie sau, dimpotrivă, îi poate transforma în nişte temerari, asumându-şi astfel riscuri inutile. Este posibil ca în această perioadă Săgetătorii să fie puţin agresivi și să încerce prin orice mijloace să obțină ceea ce iși doresc.

Săgetătorii au o latură individualistă foarte pronunţată, în orice nativ existând o nevoie de libertate, care formează simbolul acestui semn.

Acest lucru înseamnă că nu va fi uşor să fie puşi la locul lor, şi că vor reacţiona un pic violent la tot ceea ce le pare a fi o directivă prea directă sau restrictivă. Spiritul lor de întreprinzători, dinamismul lor, capacitatea de a vedea lucrurile în perspectivă se acomodează greu cu îngrădirea.

Deși în cazul lui Voicu Paul, sentimentul de îngrădire a fost depășit după plecarea la Bruxelles a lui Mircea Hava, astrele spun că menținerea acestei libertăți nu va fi una ușoară, iar viceprimarul cu atribuții de primar va putea să scape de această sintagmă complicată doar cu tact și cu săgeți otrăvite aruncate în rivalii săi.

Săgetătorul este un bun țintaș și poate lovi mortal orice animal îi apare în cale. În schimb nu poate lovi metalul, pentru că săgețile lui nu au putere asupra obiectelor făcute din același material, cum ar fi balanța. La această zodie Săgetătorul trebuie să pună greutăți pe cântar pentru ca balanța să se încline în favoarea lui.

Săgetătorii pot avea în 2020 succese în tot ceea ce vor întreprinde, tenacitatea şi eforturile pe care le vor depune făcându-i să câştige pe toate planurile, iar tot ceea ce este legat de străinătate, de turism, de călătorii şi de pregătirea profesională va fi pentru ei o sursă de bucurii şi fericire. Lăcomia însă îi poate distruge.

Domeniul profesional va trece prin transformări succesive, vreme de câțiva ani de acum încolo,  săgetătorii aflați în plină ascensiune profesională vor experimenta și schimbări care răspund unor nevoi interioare, fie ele conștientizate sau nu.

Totuși ei au nevoie de o transformare radicală a metodei de lucru, pentru că vor vedea că nu mai corespunde cu nivelul la care au ajuns, cu nevoile și dorințele lor. „Trăiţi şi lăsați-i și pe alţii să trăiască” trebuie să fie deviza Săgetătorilor în 2020, altfel succesul va fi de scurtă durată.

Domeniul financiar este, de departe, cel mai încărcat din existența lor. Va aduce cele mai multe provocări, dar și rezultate pe măsură. Deocamdată, se anunță tot felul de ciudățenii legate de bani, iar veniturile pot fi diminuate, limitate sau serios afectate.

Săgetătorii nativi care nu se apropie de vârsta pensionării vor avea în 2020 mare succes în dragoste, mai ales datorită unor realizări profesionale. Trebuie însă să aibă grijă pe unde trag cu săgețile lor pentru că uneori țintele alese îi vor putea aduce necazuri care îi vor afecta viitorul și cariera.

Ioan Dîrzu: 1 februarie 1967, Vărsător

Adrian Teban: pe 2 februarie 1972, Vărsător

Cei doi vor avea ocazia, aproape tot anul 2020, să se facă remarcați prin calități și abilități de organizare fie pentru a dezvolta anumite proiecte, fie pentru a dejuca conspirații prin care alți nativi, din alte zodii vor să le ia locul. 

Pentru a scăpa de aceste probleme stelele le recomandă o deschidere pe care vor trebui să o transforme, apoi, într-un nou traseu profesional.

Anul se arată bun pentru cei care nu depind de aranjamentele făcute de alții, iar pentru a-și menține poziția vor avea nevoie de multă influență,  bani, dar de și rezultate în organizație.

În 2020 se vor afla în aceeași zonă ca în 2019, a cheltuielilor pentru o bunăstare viitoare, a investițiilor inspirate și a beneficiilor fluctuante. Vor exista și momente în care veniturile vor crește, de pe urma unor colaborări de scurtă durată.

Politicienii -Vărsător vor avea un an dificil marcat de lupte interne și alianțe rupte, în organizație. Pentru a-și regăsi echilibrul va trebui să risipească mai mulți bani ca în anii anteriori, și va trebui să privească această cheltuială ca pe o investiție recuperabilă în următorii ani.

Sorin Bumb: 18 iulie 1966, Rac

Deputatul se va elibera de un stimulent foarte puternic, care l-a împins în față, cu sau fără voia ta, poate partidul este acest stimulent. Doar până la primăvară va mai exista această presiune, apoi va trebui să treacă în revistă ce a reușit să realizeze, să gestioneze cu atenție pașii pe care îi mai are de făcut și să dea coerență parcursului sau profesional. Se pot ivi ocazii de a fructifica o pasiune care să devină, în timp, meserie sau o nouă ocupație.

Domeniul financiar urmează un traseu independent de voința sa, în sensul că va culege roadele, așa cum vor fi ele, fără să poată schimba mare lucru. Tot anul va exista această tendință, așa că este bine să fie pregătit sufletește și să nu se streseze prea tare din acest motiv.

Gheorghe Valentin Rotar: 7 iunie 1964, Gemeni

Dorin Nistor: 10 iunie 1973, Gemeni

nistor rotar

Astrele sunt favorabile pentru cei doi liberali în 2020, pe plan profesional, dar atât Rotar cât și Nistor vor avea de infruntat în acest an atacuri din partea competitorilor și invidioșilor. Deși nu vor reuși să îi doboare, le vor putea provoca probleme serioase mai ales în familie.

Pe plan profesional nu vor fi afectați, pentru că tot ce se va întâmpla în anul 2020 pentru nativi din Gemeni, este strâns legat de activitatea din anii anteriori. Dacă ei au au satisfacția că au realizat ceva, atunci nu va fi nevoie să își facă griji pentru ce se va întâmpla în 2020.

Domeniul financiar va trece prin cele mai multe transformări în noul an. Însă cea mai importantă tendință, valabilă câțiva ani de acum încolo, este de limitare a veniturilor, lucru care va face dificilă orice încercare de economisire.

Este indicat sa se ferească de banii altora – că e vorba de împrumut, că e vorba de administrarea lor, ca e vorba de alte motive pentru care îi primește – până la sfârșitul verii. Lăcomia este singurul lucru care le poate schimba viitorul pentru o lungă perioadă de timp, ireversibil.

Gabriel Pleșa: 11 octombrie 1966, Balanță

Pentru viceprimarul Gabriel Pleșa, anul 2020 va fi unul de cotitură și de posibile transformări radicale. Balanța va trebui să se încline spre ce urmărește să obțină și nu spre ce i se sugerează de alții și va trebui să-și cântărească bine deciziile următoare.

Astrele nu îi sunt favorabile în acest an și i se recomandă maximă prudență în luarea unor decizii. Poate face alianțe bune cu taurii, cu cei din zodia pești și cu berbecii, dar, dacă nu sunt persoane cu influență mare, alianțele cu aceste zodii pot deveni niște pariuri pierdute. 

Evoluția profesională depinde de felul în care va ști să fructifice ocaziile apărute și de abilitatea cu care își va gestiona conflictele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax