Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hospice Eliana lansează campania „Dă o șansă cărții tale”. Donații de cărți în sprijinul persoanelor cu boli incurabile

Publicat

Centrul de îngrijiri paliative Hospice Eliana de la Hăpria lansează campania „Dă o șansă cărții tale!”. Reprezentanții centrului au anunțat că vor deschide Bookshop-Cafe-ul Flori de mac – anticariat și cafenea. Oricine este binevenit să savureze o cafea sau un ceai de calitate, să citească sau să cumpere o carte şi să se odihnească în fotolii confortabile. Cărțile care vor fi scoase la vânzare reprezintă donații din partea elevilor din școlile și liceele din Alba Iulia, sau din partea unor persoane din diferite localități din județul Alba și din țară (Timiș, Cluj, Mureș, Arad), care aflând de inițiativa centrului, au dăruit cărți la care erau dispuși să renunțe, donându-le.

„Poți face o diferență în viața cuiva prin gestul tău. Poate crezi că nu ai cine știe ce dar de a îngriji pe cineva, nu ai timp nici să îți vezi de ale tale – dar ne poți ajuta să fim aproape de cei aflați în suferință, ne poți ajuta să le dăruim speranță, să oferim alinare și mângâiere celor singuri și aflați în suferință, celor care se simt adesea neglijați, umiliți de un sistem de sănătate imperfect, dar cărora Dumnezeu le întinde o mână. Ajută-ne să continuăm să facem ceea ce știm – cu puținul tău. O carte – cartea ta, poate face azi diferența în viața unui pacient aflat în suferință.

Poți participa și tu! Dă o șansă cărții tale – doneaz-o. Ai cărți pe care nu le mai folosești, pe care nu mai știi unde să le pui sau la care ești gata să renunți? Adu-le la oricare din magazinele caritabile Flori de mac din Alba Iulia sau chiar la sediul BookShop în perioada 16 -30 decembrie 2018.

Dacă nu aveţi transport sau cantitatea de cărţi este prea mare, le putem colecta chiar noi de la tine – telefon 0785.021.012 – Diana.

Cu darul tău poți ajuta ca Hospice Eliana să își păstreze serviciile gratuite.

Susține și tu campania Dă o șansă cărții tale!”, au transmis reprezentanții centrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax