Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Hoţ de biciclete din Sântimbru, prins de poliţiştii din Alba Iulia. Tânărul de 19 ani s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un tânăr de 19 ani din Sântimbru este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia în două cazuri de furt de biciclete sesizate de locuitori din oraş. Bunurile au fost recuperate şi predate proprietarilor.

Duminică, la ora 10.06, Poliția municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, de către un cetăţean, cu privire la faptul că, în noaptea de 29/30 iunie, persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă din scara unui bloc.

Ca urmare a verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat principalul suspect, F.R. (19 ani), din Sântimbru. Bicicleta a fost recuperată şi predată părţii vătămate.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspectul a mai sustras, în data de 30 iunie, ora 13.00, o altă bicicletă, tot de pe raza municipiului Alba Iulia, care a fost ulterior recuperată de poliţişti şi predată părţii vătămate..

În continuare, faţă F.R. se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax