Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţ de buzunare din Orăştie, REŢINUT la Alba Iulia. A sustras portmonee de la două persoane din oraş, cu bani şi acte

Publicat

furt portmoneu Un bărbat de 48 de ani din Orăştie a fost reţinut la Alba Iulia, pentru furt din buzunare. Infractorul voiajor din judeţul Hunedoara a păgubit două persoane, în lunile iunie şi iulie.

La data de 15 septembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe C.A., de 48 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, care este bănuit de comiterea a două furturi din buzunare.

În 19 iunie, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla în faţa unei unităţi bancare din Alba Iulia, i-a sustras unui bărbat portmoneul, iar în 20 iulie, în jurul orei 13.40, în timp ce se afla pe strada Ardealului din Alba Iulia, i-a sustras unui alt bărbat portmoneul cu bani şi documente.

Poliţiştii au luat faţă de C.A.S. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax