Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţ de fier vechi, prins de jandarmi în cartierul Bărăbanţ. Transporta 100 kg materiale feroase într-o căruţă

Publicat

Un bărbat de 25 de ani din Alba Iulia a fost prins de jandarmi, vineri, în cartierul Bărăbanţ, în timp ce transporta, cu o căruţă, 100 kg de fier vechi furat din incinta fostei fabrici „Refractara”. În prezent, acesta este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Alba a surprins în flagrant, vineri, în jurul orelor 16.00, un cetăţean care sutrăsese 100 kg de material feros din incinta unei instituţii din municipiul Alba Iulia şi-l transporta cu un atelaj cu tracţiune animală.

Bărbatul a fost depistat de jandarmi pe strada Ciocârliei din cartierul albaiulian Bărăbanţ, iar prezenţa acestuia în zonă fusese semnalată printr-un apel la numărul de telefon unic de urgenţă 112.

Din primele verificări se pare că fierul provenea din incinta fostei fabrici „Refractara” şi urma să fie valorificat de bărbat în interes personal. Suspectul a fost identificat: un bărbat de 25 de ani, domiliciat în Alba Iulia, fără antecedente penale.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind suspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Pentru prevenirea unor astfel de fapte, jandarmii reamintesc că furtul calificat se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Această infracţiune constă în luarea unui bun mobil din posesia altuia fără consimţământul acestuia în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax