Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoț de mic: Minor din Alba suspect în mai multe cazuri de furt, reținut după ce a fost prins de un polițist aflat în timpul liber

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia, cercetat pentru mai multe fapte de furt, a fost reținut de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 17 ani din Ighiu, care joi, 17 noiembrie, în jurul prânzului a furat banii unei femei, bani scoși dintr-un bancomat. 

Însă acesta nu a ajuns departe deoarece a fost prins de un polițist aflat în timpul liber. 

Potrivit IPJ Alba, joi, 17 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 17 ani, din comuna Ighiu, care este cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat.

În luna octombrie 2022, ar fi sustras banii din două automate de lapte amplasat pe B-dul Revoluției și pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia.

În luna noiembrie, tânărul ar fi încercat să sustragă banii dintr-un alt automat de lapte, ar fi sustras poșeta unei femei care se deplasa cu autobuzul și i-ar fi sustras portmoneul unei femei, care se afla pe B-dul Revoluției din Alba Iulia.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Cum a fost prins

Potrivit unor surse, hoțul ar fi urmărit, joi după-amiaza, o femeie care se pregătea să scoată bani de la un bancomat aflat pe strada B-dul Revoluției 1989, în zona Mercur. Imediat după ce femeia a scos banii, tânărul i-ar fi smuls din mână 200 de lei și ar fi fugit printre blocuri.

A fost observat însă de un alt tânăr aflat în zonă, care a avut prezență de spirit și curajul de a interveni și a fugit după el strigând „Hoțul, hoțul!”.

În zona intersecției dintre strada Nichita Stănescu și Nazareth Illit, un polițist aflat în timpul liber a reușit să-l prindă pe hoț. L-a imobilizat, iar mai apoi au fost chemați colegii bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax