Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţ din Blaj, oprit cu FOCURI de ARMĂ. Doi minori, cercetaţi pentru furt de ţigări dintr-un magazin şi alte infracţiuni

Publicat

pol

pistol politie1 Doi minori din Blaj au fost prinşi în flagrant delict, de către poliţişti şi jandarmi, în timp ce încercau să sustragă ţigări dintr-un magazin în care au pătruns prin efracţie. Pe unul dintre ei l-au prins abia după ce au tras focuri de avertisment. Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.15, patrula mixtă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm a observat faptul că geamul unui magazin din municipiul Blaj era forţat, motiv pentru care au fost demarate activitățile de investigare a zonei, transmite IPJ Alba.

În acest timp, din magazin a ieşit, în fugă, o persoană care a fost somată de jandarmul din patrulă, pentru a se opri. Aceasta nu s-a supus somaţiei, motiv pentru care jandarmul a executat mai multe focuri de avertisment, în plan vertical.

Ulterior pe o stradă din apropierea magazinului, fugarul, un minor în vârstă de 16 ani, din Blaj, a fost identificat şi reţinut. Acesta era împreună cu un alt minor, în vârstă de 17 ani, împreună cu care se pare că ar fi pătruns în magazin pentru a sustrage ţigări.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au găsit o geantă abandonată, în care cei doi au încărcat 90 de pachete de ţigări de diferite mărci, pentru a le sustrage.

Cei doi minori, care sunt cercetaţi şi pentru alte furturi din societăţi comerciale comise în cursul lunii februarie de pe raza municipiului, au fost conduşi la Poliţia Municipiului Blaj, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Reprezentanții Jandarmeriei Alba reamintesc cetăţenilor pe această cale că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmerie, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax