Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţ neinspirat: Prins după ce a furat un câine din curtea unui jandarm din Blaj

Publicat

Un tânăr de 24 de ani este cercetat pentru furt, după ce a avut „ghinionul” să intre în gospodăria unui jandarm din Blaj, să prindă câinele din curte şi să plece cu el, fără să ştie că fusese reperat de proprietar. A fost prins puţin timp mai târziu, iar familia şi-a recuperat câinele.

Luni, 30 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, un bărbat a pătruns prin efracţie în curtea unui imobil din municipiul Blaj, a ademenit un câine rasa Caniche, l-a prins şi a părăsit în grabă locul faptei, fără să ştie că fusese văzut de proprietar. Acesta – un jandarm din cadrul Secţiei Blaj – a apelat la ajutorul colegilor aflaţi în serviciu după care, împreună, au plecat în urmărirea suspectului. În scurt timp autorul furtului a fost prins, iar câinele a fost recuperat.

Marcel Poina (24 de ani), domiciliat în municipiul Blaj va fi cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax