Connect with us
Publicitate

AIUD

Hoț prins de polițiști după ce a furat bani dintr-un bagaj lăsat într-un supermarket din Aiud. Bărbat din oraș, cu dosar penal

Publicat

Un bărbat din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a furat o sumă de bani din bagajul unui alt cetățean, lăsat în locul special amenajat al unui supermarket. 

Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de 18 august 2022, în jurul orei 22,00. Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că, dintr-un bagaj, lăsat în locul special amenajat al unui supermarket, i-a fost sustrasă suma de 1.700 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de ordine publică, împreună cu polițiștii de investigații criminale, a fost identificat, pe o stradă din municipiu, un bărbat de 68 de ani, din Aiud, bănuit de săvârșirea furtului. Asupra sa au fost găsită suma de 1.601 lei, provenită din furt.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax