Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hotelul „Medieval” de 5 stele din Alba Iulia, lansat oficial. Investiţie de 4,2 milioane de euro pentru o locaţie selectă în inima Cetăţii Alba Carolina

Publicat

Hotelul „Medieval” din Alba Iulia, amenajat în clădirea Manutanţei din Cetatea Alba Carolina, cu aproximativ 4,2 milioane de euro a fost lansat oficial joi, după ce deschiderea acestuia a fost amânată de mai multe ori. Alba24 nu a avut acces la eveniment, invitaţiile adresate presei fiind selectate de către investitor – „Grup Corint”, care administrează Traseul celor Trei Fortificaţii şi desfăşoară lucrările de reabilitare în Cetate.

Evenimentul de lansare s-a desfăşurat în prezenţa oficialităţilor locale şi a unor oameni de afaceri. Printre cei care au participat la recepţie au fost prefectul Dan Simedru, primarul Mircea Hava, dar şi reprezentantul PSD Alba, Ovidiu Jidveian.

Construcţia de lux este situată lângă Poarta a III-a a Cetăţii, spaţiul din zona Traseului celor Trei Fortificaţii fiind obiectul unui contract de asociere cu Primăria Alba Iulia, pe 49 de ani, pentru care „Grup Corint” plăteşte o redevenţă lunară de 800 de euro.

La parter, este amenajat un restaurant, cu mai multe săli (Sala Frumoasei Privelişti, Sala Cavalerilor, Sala Regală). Hotelul are 22 de camere (duble, twin, garsoniere şi un apartament), iar mobilierul este în ton cu atmosfera medievală a locaţiei. Va beneficia până la sfârşitul anului de centru SPA, piscină interioară şi spaţiu fitness.

Cei care doresc să se bucure de un sejur cu atmosferă medievală la hotelul de 5 stele din Alba Iulia trebuie să scoată din buzunar între 70 de euro (camera twin la mansardă) şi 150 de euro (apartament), pentru o noapte. Locaţia poate găzdui şi evenimente, pe lângă spaţiile de restaurant, având şi sală de conferinţe.

Înainte de a fi inaugurat, hotelul a fost vizitat şi de actualul prim ministru Victor Ponta, care a fost cazat aici de 1 Decembrie 2011, dar şi de oficialităţi PDL de la centru, cum este cazul foştilor miniştri Elena Udrea, Traian Igaş, Anca Boagiu sau al Robertei Anastase ori Gheorghe Flutur, prezenţi la Alba Iulia anul trecut, cu ocazia diferitelor evenimente desfăşurate în Cealaltă Capitală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax