Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Hoţi „cu ghinion”. După ce au sustras două telefoane mobile, doi tineri din Aiud sunt suspecţi şi de furt de bijuterii

Publicat

Un tânăr de 19 ani din Aiud a fost arestat, după ce, împreună cu un copil de 13 ani, a furat două telefoane mobile dintr-o locuinţă din Unirea, iar apoi oamenii legii au descoperit că erau suspecţi şi de un furt de bijuterii.

Cel mai recent furt şi cel în urma căruia au fost identificaţi suspecţii s-a petrecut în 16 august. D.R.C., de 19 ani, împreună cu un minor de 13 ani, ambii din Aiud, au sustras două telefoane mobile din locuinţa unui cetăţean din comuna Unirea. Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au stabilit că tinerii sunt suspecţi şi de comiterea, la data de 6 august, a unui furt de bijuterii din locuinţa unui cetăţean din Aiud.

Vineri, D.R.C a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă. Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea formulată şi a promovat-o instanţei de judecată, care i-a emis pe numele lui D.R.C. mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax