Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi de biciclete din scări de bloc din Alba Iulia, identificaţi de poliţişti. Un tânăr de 25 de ani a fost prins, iar pentru altul se propune arestarea în lipsă

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia sunt cercetaţi pentru furturi de biciclete din scări de bloc din municipiu, comise în perioada iulie – august 2012. Unul dintre ei a fost reţinut, iar celălalt urmează să fie prins şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul cauzat de cei doi se ridică la suma de 5.020 lei.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna au reuşit documentarea activităţii infracţionale a lui K.S.Z. (25 de ani) din Alba Iulia şi B.A.A. (19 ani), din Alba Iulia, care, în perioada iulie-august 2012, au sustras 8 biciclete din 7 scări de boc de pe raza municipiului Alba Iulia.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin faptele celor doi suspecţi este de 5.020 lei.

Poliţiştii au reuşit, deocamdată, să recupereze trei biciclete, iar faţă de K.S.Z. a fost luată măsura reţinerii. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea lui B.A.A. şi vor propune Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia arestarea preventivă în lipsă a acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax