Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoți de biciclete prinși la Aiud și Cugir. Unul dintre ei, minor, este cercetat și pentru tâlhărie

Publicat

Polițiștii din Aiud și Cugir i-au prins pe cinci tineri bănuiți de furtul unor biciclete din scări de bloc. Unul dintre ei, un copil de 14 ani, este cercetat și pentru două fapte de tâlhărie. Prejudiciul total este de peste 6000 de lei.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au reușit să documenteze activitatea infracțională a 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani, toți din Căpud, care sunt bănuiți de furtul mai multor biciclete.

Potrivit IPJ Alba, de la începutul lunii noiembrie, ar fi furat 3 biciclete, cu o valoare totală de 5.500 de lei, lăsate de către proprietarii lor în scări de bloc.

Toate cele 3 biciclete au fost recuperate și restituite păgubiților, iar pe numele celor 4 tineri au fost întocmite dosare penale, pentru furt calificat.

Și polițiștii din Cugir au recuperat o bicicletă, în valoare de 700 de lei, care a fost furată dintr-o scară de bloc.

Proprietarul acesteia a lăsat-o neasigurată, împrejurare în care, în 3 noiembrie, un minor în vârstă de 14 ani din Cugir a sustras-o, iar ulterior a modificat-o, schimbând unele dintre părțile componente.

Minorul mai este cercetat pentru furtul a 10 biciclete, fapte comise din luna august 2019 până în prezent, dar și pentru două fapte de tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax