Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Hoţi de bunuri din gospodării din Noşlac şi Unirea, prinşi de oamenii legii

Publicat

Cinci tineri din Găbud, Unirea şi Ocna Mureş sunt cercetaţi pentru furt, după ce oamenii legii au stabilit că sunt suspecţi în mai multe cazuri în care din gospodăriile unor localnici din zonă au dispărut bunuri. Pe numele acestora au fost deschise dosare penale.

Sâmbătă, poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac au identificat suspecţii de comiterea a patru infracţiuni de furt  de pe raza comunei. În  perioada octombrie – noiembrie 2012, P.I. (36 de ani) şi I.V. (51 de ani), ambii din Găbud, comuna Noşlac au pătruns prin efracţie în patru case nelocuite din localităţile Stâna de Mureş şi Găbud şi au sustras mai multe bunuri (o sobă, cazane de ţuică, moară de măcinat mere, electrocasnice şi electronice, deşeuri feroase etc). O parte le-au valorificat la diverşi cumpărători sau la centre de colectare a fierului vechi.

Faţă de cei doi suspecţi a fost întocmite dosare penale în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi bărbaţi, precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

Poliţiştii Postului de Poliţie Unirea i-au depistat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 650 de lei. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că  I.P.C. şi M.F., ambii de 19 ani,  din comuna Unirea, împreună cu D.P.S. (18 ani), din Ocna Mureş au pătruns prin efracţie într-un depozit de furaje, aparținând unui cetăţean din comună şi au sustras 24 de saci cu porumb pe care i-au deposedat la domiciliul unuia dintre ei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de suspecţi a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax