Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoţi de cabluri de la instalaţiile CFR, prinşi de poliţişti şi propuşi pentru arestare preventivă

Publicat

Doi bărbaţi din judeţul Sibiu au fost prinşi de poliţişti, după ce au sustras 150 de metri de cablu de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare feroviară, între staţiile CFR Blaj şi Crăciunel. Cei doi ar fi vrut să valorifice bunurile furate la un centru ce colectare a fierului vechi. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar sâmbătă, 24 martie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

În data de 23 martie 2012, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Blaj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la km. 379+850 m, între staţiile CFR Blaj şi Crăciunel, pe magistrala 300, a fost sustras 150 de metri de cablu de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare feroviară.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliţie TF Blaj, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, unde i-au surprins pe S.A., de 31 de ani, din comuna Axente Sever, judeţul Sibiu şi U.V., de 24 de ani, din Dumbrăveni, judeţul Sibiu, ambii cunoscuţi cu antecedente penale, care au sustras cablurile de la instalaţiile de semnalizare, cu scopul de a le valorifica la centre de colectare a deşeurilor feroase.

Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat” şi „distrugere şi semnalizare falsă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax