Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoţi de fier vechi, prinşi de jandarmi la fosta fabrică „Refractara” din Alba Iulia. Au primit amenzi în valoare totală de 1.000 de lei

Publicat

Doi tineri şi un minor au fost prinşi de jandarmi în incinta fostei fabrici „Refractara” din Alba Iulia, în timp ce încercau să colecteze fier vechi, pe care intenţionau, ulterior, să-l vândă. Au fost sancţionaţi de oamenii legii cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei.

În urma unei sesizări primite la numărul unic de urgenţe 112, joi, 1 martie, un echipaj de jandarmerie a intervenit la fosta fabrică „Refractara” şi a depistat trei persoane care pătrunseseră în incintă, după ce au sărit gardul acesteia. Cei trei aveau asupra lor găleţi şi unelte pentru săpat şi intenţionau, după cum au spus chiar ei, să colecteze fier vechi pentru a-l valorifica în interes personal.

Intervenţia jandarmilor a prevenit apariţia unor fapte de natură penală – furt, distrugere etc. Persoanele respective au fost identificate ca fiind G.I., Ş. Petre şi G. Ioan cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani şi sancţionate contravenţional: minorul cu avertisment scris, iar majorii cu câte o amendă în valoare de 500 de lei.

Pentru prevenirea apariţiei unor astfel de fapte, jandarmii reamintesc că “pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentantelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României (…) ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine” constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax