Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOŢI de MAŞINI din Cugir, REŢINUŢI de poliţişti. Unul dintre membrii grupului este dat în urmărire

Publicat

hot de masiniPoliţiştii i-au reţinut pe doi hoţi de maşini din Cugir, suspectaţi în mai multe furturi comise în luna septembrie, în localităţi din judeţele Alba şi Hunedoara. Al treilea membru al grupului nu a fost găsit la domiciliu şi a fost dat în urmărire. Cei trei au furat autoturisme Dacia.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, la ora 7.00, Politia oraşului Cugir a fost sesizată de către un bărbat din localitate, despre faptul că în noaptea precedentă, din parcare, i-a fost sustras autoturismul, în valoare de 5.000 lei.

La scurt timp după sesizare, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat autoturismul abandonat în şantul de pe marginea DN 7, la intersecţia cu localitatea Balomirul de Câmp, care prezenta avarii la nivelul aripii spate stânga.

Continuând investigaţiile poliţiştii au reuşit identificarea a trei persoane de 18, 27 şi 28 de ani, din Cugir, bănuite de comiterea furtului în scop de folosinţă.

Din cercetările efectuate până în prezent reiese că cele trei persoane sunt implicate în alte trei infracţiuni de furt de auto în scop de folosinţă, fapte săvârşite în luna septembrie 2015 pe raza localităţilor Vinţu de Jos, judeţul Alba şi localitatea Aurel Vlaicu din judeţul Hunedoara.

Miercuri, poliţiştii au luat faţă de B.R.G. (18 ani) şi M.R.V. (27 ani) măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

A.N. (28 ani) nu a fost găsit la domiciliu, poliţiştii continuând activităţile pentru prinderea şi luarea faţă de acesta a măsurilor legale care se impun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax