Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Hoţi de struguri, prinşi de poliţişti, la Blaj. Transportau 850 de kilograme de “recoltă” cu un autoturism

Publicat

Doi tineri din Blaj sunt cercetaţi pentru furt după ce au fost prinşi de poliţişti în timp ce transportau cu o maşină 850 de kilograme de struguri, “recoltă” sustrasă de la o fermă viticolă. Aceştia vânduseră marfa şoferului maşinii.

Vineri, la ora 18.45, o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în timp ce efectua serviciul pe strada Eroilor din municipiul Blaj, a depistat un autoturism încărcat cu 18 saci cu struguri, condus de un bărbat de 58 de ani, din Blaj. În autoturism au mai fost identificaţi M.O., de 27 de ani şi I.I., de 24 de ani, ambii din Blaj.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cele 850 kg de struguri, în valoare de 1.700 de lei, transportaţi cu autoturismul, au fost sustraşi de către M.O. şi I.I., dintr-o fermă viticolă de pe raza municipiului Blaj şi vânduţi conducătorului autoturismului.

Întreaga cantitate de struguri a fost predată reprezentanţilor societăţii comerciale păgubite, iar faţă de cei M.O. şi I.I. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax