Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Hoţi de tablă, prinşi de poliţişti şi jandarmi, la Sebeş. Prejudiciile au fost recuperate

Publicat

pol

Trei bărbaţi şi un adolescent de 14 ani au fost identificaţi la Sebeş, în timp ce sustrăgeau tablă din două locaţii din oraş. Prejudiciile au fost recuperate, iar cei patru sunt cercetaţi pentru furt.

Joi, 8 martie, la ora 13.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au prins în flagrant pe V.C., de 28 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce, împreună cu un minor în vârstă de 14 ani, sustrăgeau coli de tablă metalică de pe acoperişul unei clădiri situată în incinta unei societăţi comerciale din Sebeş.

Prejudiciul, în valoare de 500 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite, iar cercetările sunt continuate faţă de suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

La ora 14.30, patrula mixtă de siguranţă publică compusă din poliţist şi jandarm, a prins în flagrant două persoane de sex masculin, în timp ce sustrăgeau de la o clădire aflată în incinta Stadionul Municipal Sebeş, burlane din tablă.

Faţă de N.F., de 57 de ani şi N.G., de 30 de ani, ambii din municipiul Sebeş, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax