Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi de telefoane mobile, prinşi la Aiud. Doi tineri au furat dintr-un bar şi de la o casă de amanet. S-au ales cu dosare penale

furt telefon mobil

Publicat

furt telefon mobil Doi hoţi de telefoane mobile au fost prinşi de poliţiştii din Aiud şi acum sunt cercetaţi pentru furt. Poliţia recomandă atenţie sporită în protejarea bunurilor personale.

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe M.C.O., de 31 de ani, din Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 25 iunie.

În timp ce se afla într-un bar din municipiul Aiud, a profitat de neatenţia proprietarului unui telefon mobil lăsat pe o masă şi l-a sustras.

În cadrul activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit recuperarea telefonului, acesta fiind restituit păgubitului. Faţă de M.C.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tot luni,  poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe F.R.A., de 29 de ani, din Aiud, ce persoană bănuită de comiterea furtului unui telefon mobil sesizat poliţiei în data de 24 iunie.

Tânărul a pătruns în incinta unei case de amanet din Aiud unde s-a interesat de achiziţionarea mai multor bunuri şi, profitând de neatenţia angajatului, a sustras un telefon mobil în legătură cu care îşi manifestase anterior intenţia de a-l achiziţiona.

Şi în acest caz, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, iar faţă de F.R.A. au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vă recomandă să vă supravegheaţi cu atenţie telefoanele mobile şi să evitaţi să le lăsaţi la vedere, în baruri, pe terase, în cluburi etc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate