Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi din Alba Iulia, prinşi de poliţişti în timpul unei acţiuni de siguranţă publică. Furaseră bunuri în valoare de peste 12.000 de lei

Publicat

Un tânăr de 24 de ani din Alba Iulia, care furase bunuri de peste 12.000 de lei din subsolul unor blocuri şi un alt bărbat, care şi-a însuşit două telefoane mobile de la un cetăţean aflat în târgul de mărfuri din municipiu au fost prinşi de poliţişti, în cadrul unei acţiuni de siguranţă publică, organizată marţi.

Potrivit IPJ Alba, în data de 28 august, între orele 7.00-14.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale. Poliţiştii din Alba Iulia au fost sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului Rutier, ai poliţiilor Sebeş, Aiud, Teiuş şi Zlatna şi de jandarmi din Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Au fost controlate 221 autovehicule şi aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.970 lei, reţinute două permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii, poliţiştii de siguranţă publică au reuşit identificarea principalului suspect de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, comisă în data de 25 august, în jurul orei 14.00, dintr-o boxă situată la subsolul unui bloc de pe strada Petru Maior din Alba Iulia. Din primele cercetări, a rezultat că G.G. (24 de ani), din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracţie în boxa blocului, de unde a sustras un aparat de sudură, un flex, o ladă frigorifică, o trusă cu accesorii pentru pescuit şi băuturi alcoolice, bunuri în valoare de 1.200 lei. În urma extinderii cercetărilor, faţă de G.G. s-a reţinut faptul că, în perioada martie – august 2012, a mai comis un număr de alte 5 furturi din boxe şi anexe din Alba Iulia, prejudiciul total cauzat fiind de 10.800 lei. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a lui G.G. şi pentru recuperarea prejudiciului.

Tot marţi, poliţiştii de siguranţă publică l-au identificat pe C.D.F., din Alba Iulia, asupra căruia au fost găsite două telefoane mobile, care au fost sustrase la data de 12 august, de la un bărbat, în timp ce se afla în târgul de mărfuri din Alba Iulia. Faţă de C.D.F. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax