Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi din cabane, reţinuţi de poliţişti: Doi tineri din Poşaga şi Ocoliş şi un complice de 60 de ani, cercetaţi în 15 cazuri de furt

Publicat

Doi tineri de 21 de ani din localităţile Poşaga şi Ocoliş, dar şi un bărbat de 60 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Alba, fiind cercetaţi în 15 cazuri de furt din cabane. Prejudiciul cauzat de aceştia se ridică la suma de peste 53.000 de lei.

Poliţiştii Secţiei 11 Poliție Rurală împreună cu cei ai Posturilor de Poliție Poșaga, Sălciua și Ocoliș au reușit să documenteze activitatea infracțională a învinuiților Ţ.P.C., din comuna Poșaga și Î.V.N., din comuna Ocoliş, doi tineri de 21 de ani, ambii cercetați pentru comiterea unui număr de 15 infracțiuni de furt calificat, precum şi a lui B.C., de 60 de ani, din comuna Poşaga, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tăinuire.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada decembrie 2012 – februarie 2013, Ţ.P.C. împreună cu Î.V.N. au pătruns prin efracţie în mai multe cabane situate pe raza comunei Poşaga, iar din interior au sustras bunuri de uz casnic, generatoare, motoare electrice, etc, pe care le-au transportat la domiciliile lor cu ajutorul unei autoutilitare condusă de B.C.

Poliţiştii au stabilit de asemenea, că în aceeaşi perioadă de timp, cei doi învinuiţi au sustras acumulatori auto şi cantităţi importante de combustibil, din rezervoarele unor camioane parcate pe raza comunei Poşaga pe care, de asemenea, le-au transportat la domiciliile lor cu autoutilitară condusă de B.C.

Prejudiciul total cauzat prin faptele învinuiţilor este în valoare de 53.630 lei. În data de 6 martie, la domiciliile celor trei învinuiți au fost efectuate percheziții, ocazie cu care au fost găsite aproximativ 30% din bunurile provenite din furturi, restul fiind recuperate de poliţişti de la persoanele cărora le-au fost vândute, astfel că, în cele din urmă, prejudiciul a fost recuperat integral.

Marţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a celor trei învinuiţi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax