Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – HOȚI GHINIONIȘTI în Alba Iulia: Au vrut să dea lovitura la casa de schimb valutar din magazinul Unirea, dar au plecat cu mâna goală

Publicat

casa de schimb valutar În noaptea de vineri spre sâmbătă, casa de schimb valutar din magazinul Unirea a fost spartă de hoți. Indivizi neidentificați i-au pus pe polițiștii din Alba Iulia pe jar, după ce au inrat prin efracție în casa de schimb valutar din incinta magazinului. Ca să ajungă la banii din casă, hoții au spart peretele de rigips al magazinului Tiporex.

Din nefericire pentru aceștia, au plecat cu mâna goală, pentru că în casă nu a fost lăsat niciun ban. Potrivit IPJ Alba nu s-a reclamat dispariția vreunei sume de bani sau alte bunuri, doar că au pătruns prin efracție.

Vineri noaptea, casa de schimb valutar din magazinul Unirea a fost spartă de hoți. Singurul prejudiciu a fost un perete de rigips pe care hoții l-au spart ca să intre în incinta casei de schimb valutar. Potrivit unor surse seiful în care se aflau banii este zidit în perete.

Aceștia au „optat” să intre prima dată în magazinul Tiporex, de unde nu au furat nimic, ca să ajungă la banii de la casa de schimb valutar. Reprezentanții IPJ Alba au spus că nu s-a reclamat dispariția vreunei sume de bani sau alte bunuri, doar că au pătruns prin efracție în casa de schimb valutar.

„Am aflat despre spargere azi dimineață (sâmbătă – n.r) când a venit colega mea la magazin, la ora 09.00. Atunci am sesizat și poliția, pentru că nu am știut până atunci ce s-a întâmplat. Încercăm să evaluăm care sunt pagubele materiale, avem mobilier distrus pentru că l-au mutat de la loc, peretele de rigips spart. Acum încercăm să vedem ce lipsește din magazin și ce a mai fost distrus. Era cameră de supraveghere video în magazin, dar au mutat-o când au intrat azi noapte”, au declarat reprezentanții magazinului.

FOTO: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax