Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi minori din Alba Iulia, cercetaţi pentru un prejudiciu de 4.700 de lei. Au comis nouă furturi din autoturisme şi alte locaţii

Publicat

Un minor de 17 ani din Alba Iulia a fost reţinut, iar altul de 15 ani este cercetat în libertate, fiind suspecţi de comiterea a nouă furturi, cu un prejudiciu de peste 4.700 de lei. Sustragerile au fost reclamate în luna martie.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, în colaborare cu poliţiştii de ordine publică au reușit, joi, documentarea activităţii infracționale a doi minori de 15 şi 17 ani, din Alba Iulia. Aceştia sunt suspecţi de comiterea, în cursul lunii martie 2013, a şapte infracţiuni de furt din autoturisme, a unui furt din anexa unei locuinţe şi a unui furt dintr-o societate comercială, fapte prin care au cauzat un prejudiciu total de 4.750 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorii au acţionat pe timp de noapte, au pătruns în interiorul autoturismelor, al societăţii comerciale şi anexei locuinţei, prin efracţie.

Faţă de suspectul în vârstă de 17 ani, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax