Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoţi minori din Stremţ, prinşi de poliţişti. Au sustras bunuri din case de vacanţă de pe Valea Mănăstirii

Publicat

Poliţiştii din Stremţ au prins doi minori, de 12 ani, respectiv 14 ani, suspecţi principali în patru cazuri de furturi din case de vacanţă, de pe Valea Mănăstirii, comise în perioada iulie – septembrie. Aceştia operau împreună cu un tânăr de 25 de ani, care va fi cercetat penal. Doar jumătate din prejudiciul evaluat la 1.700 de lei a fost recuperat deocamdată.

Poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ l-au identificat, vineri, pe principalul suspect de comiterea unei infracţiuni de distrugere în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 12 noiembrie. Din cercetări a rezultat că un minor de 12 ani din comuna Stremţ a distrus geamul unui imobil, situat pe raza comunei, aparţinând unui cetăţean din Alba Iulia.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada iulie – septembrie 2012, minorul, împreună cu un alt minor de 14 ani şi B.I.C. (25 de ani), din aceeaşi comună, au comis patru furturi din case de vacanţă situate în zona de agrement Valea Mănăstirii, fapte care nu au fost reclamate de proprietari.

Prejudiciul total cauzat prin cele patru furturi este de 1.700 de lei, acesta fiind recuperat în proporţie de 50%.

Faţă de suspectul major de comiterea faptelor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax