Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoți recidiviști prinși de polițiștii din Alba: Au furat bunuri în valoare de peste 56.000 lei din magazine

Publicat

pol

Inculpaţii surprinşi în flagrant furând din magazine, au fost prinși de polițiști, în data de 16 aprilie, după ce au comis alte 5 fapte de furt din societăți comerciale în comuna Râmeţ. La data de 29 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au reușit documentarea activităţii infracţionale a celor 5 inculpaţi de comiterea în perioada 18 martie – 15 aprilie, a 3 furturi din magazine situate pe raza judeţului Alba. Prejudiciul cauzat a fost de peste 26.000 lei.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, a rezultat că Anton S.G. de 38 de ani, din municipiul Bucureşti, Cornel R., de 23 de ani, Tiberiu D., de 28 de ani, Florin D., de 30 de ani şi Ovidiu V., de 23 de ani, ultimii 4 din municipiul Turda, judeţul Cluj, cunoscuţi cu antecedente penale, în perioada 25 februarie – 31 martie, au mai comis alte 5 infracțiuni de furt din societăţi comerciale în care au pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, (2 din Ocna Mureş, 2 din Teiuş şi una din Valea Lungă), de unde au sustras produse alimentare şi nealimentare, în valoare totală de peste 30.600 lei.

În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Aiud şi Blaj, cu cei 5 inculpaţi în stare de arest preventiv, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin comiterea faptelor.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax