Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoții de cașcaval din Kaufland, trimiși în judecată pentru furt. Riscă între 3 și 10 ani de închisoare

Publicat

hoti din kaufland

Hoții de cașcaval dintr-un supermarket din Alba Iulia au fost trimiși în judecată pentru furt calificat. Se pare că pe lângă cașcaval aceștia au mai sustras din alte magazine mai multe aparate electronice și electrocasnice. Momentan ei se află sub control judiciar și dosarul în care sunt acuzați a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

Pentru fapta de care sunt acuzați aceștia riscă între 3 și 10 ani de închisoare cu executare.

Patru persoane acuzate de săvârşirea mai multor furturi din supermarketuri, din Alba Iulia, fapte prin care s-a cauzat un prejudiciu total de peste 6.000 de lei au fost trimise în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Este vorba despre doi bărbaţi de 23 şi 41 de ani şi două femei, de 22 şi 23 de ani, toţi din municipiul Sibiu, care sunt acuzaţi de săvârşirea în perioada iulie – octombrie 2018 a patru infracţiuni de furt din supermarketuri situate în Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Un coș plin cu salam și cașcaval, furat din Kaufland de la Alba Iulia. Hoții au ieșit liniștiți pe la o casă de marcat închisă

Inculpaţii se numesc Grancea Luminiţa, Grancea Lavinia Tiţa, Grancea Gabriel şi Grancea Flavius. Părţi civile sau vătămate în dosar sunt Kaufland, Altex, Selgros şi Dedeman.

Din supermarket-ul Kaufland, doi dintre inculpaţi au firat un coş plin cu caşcaval. Hoţii, un bărbat, o femeie şi un copil au intrat în magazin, şi-au umplut coşul şi au ieşit pe la una din casele de marcat care nu era deschisă. Paznicii nu au observat nimic suspect. Au pus cumpărăturile într-un autoturism şi s-au făcut nevăzuţi.

CITEȘTE ȘI: Hoții de cașcaval din Kaufland Alba Iulia, prinși de polițiști. Au fost reținuți, alături de alți doi complici

Pentru documentarea activităţii infracţionale a acestora, la data de 1 noiembrie 2018, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, au efectuat percheziţii la domiciliile celor aptru persoane bănuite de comiterea fururilor, ocazie cu care au găsit mai multe bunuri electronice şi de uz casnic ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinele din Alba Iulia.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, profitând de neatenţia agenţilor de pază ai magazinelor, ar fi sustras produse alimentare, de uz casnic şi electronice în valoare totală de 6.400 de lei. Ulterior, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, fiind ulterior plasaţi sub control judiciar de către Parchet. Dosarul a fost înregistrat la Judecătorie în data de 12 decembrie 2018.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax