Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoții de fier vechi au dat atacul unui imobil din cartierul Micești, din Alba Iulia. Au fost prinși în flagrant de polițiști

Publicat

pol

Proprietarii unui imobil situat în cartierul Micești din Alba Iulia au fost vizitați, vineri noaptea, de hoți de fier vechi. Solicitați la fața locului, oamenii legii i-au surprins în flagrant pe suspecți în timp ce încercau să transporte mai multe elemente metalice.

Vineri, la ora 2.00, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au prins în flagrant 3 persoane de sex masculin, în timp ce sustrăgeau mai multe elemente metalice, în valoare de 2.500 de lei, din curtea unui imobil din cartierul Miceşti.

Împotriva lui B.I.N., de 24 de ani, D.N.D., de 18 ani şi C.C., de 23 de ani, toţi din Alba Iulia, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, totodată fiind luată, faţă de aceştia, măsura reţinerii pe baza de ordonanţa pe o perioada de 24 ore.

În cursul zilei de ieri, 31.08.2012, cei 3 au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea şi i-a prezentat pe cei trei inculpaţi instanţei de judecată care a emis faţă de inculpatul C.C., mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile iar fata de ceilalţi doi inculpaţi a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax