Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoții de pe şantierul autostrăzii Orăştie-Sibiu, prinși de polițiști. Doi tineri din Săliştea au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Publicat

pol

Cu ocazia unei acțiuni desfășurate de oamenii legii din Alba, miercuri, 30 ianuarie, au fost identificați principalii suspecți de comiterea mai multor furturi de material de construcții de la autostrada Orăștie-Sibiu, în valoare de 2.000 de lei. Cei doi sunt propuși pentru arestare preventivă. Tot în urma acțiunii, au fost aplicate amenzi contravenționale în valoare de peste 45.000 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale, rutieră şi ordine publică, sprijiniţi de colegi din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba au organizat, miercuri, pe raza municipiului Alba Iulia şi a Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, o acţiune ce a avut drept scop asigurarea climatului de siguranţă.

Cu ocazia acesteia au fost aplicate 220 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 46.200 de lei, cele mai multe (191) privind circulaţia pe drumurile publice, 15 pentru ordinea publică, 7 pentru paza bunurilor şi 7 în alte domenii.

De asemenea poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi de materiale de construcţii de la un punct de lucru al autostrăzii Orăștie – Sibiu. Aceştia sunt A.D. şi A.I., ambii de 20 de ani, din comuna Săliştea, care, în data de 25 ianuarie 2013, în jurul orelor 22.00, în timp ce efectuau serviciul de pază la punctul de lucru al autostrăzii, au sustras materiale de construcţii în valoare de 2.000 de lei.Pentru probarea activităţii infracţionale a celor doi suspecţi, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase, acestea fiind restituite societăţii de construcţii păgubite. Faţă de cei doi tineri, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax