Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoții din Argeș şi Olt, prinși în trafic de Poliţie la Alba Iulia, au fost REŢINUŢI. Au furat bani dintr-un magazin

Publicat

Cei doi bărbați din Argeş şi Olt care au fost prinși miercuri în trafic, de polițiști în Alba Iulia, după ce ar fi sustras dintr-un magazin din oraș suma de 3.500 lei au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește și: FOTO-VIDEO: Hoți din județul Argeș, prinși în trafic, la Alba Iulia. Au fost încătușați de polițiști

Potrivit IPJ Alba, în 6 iunie, în jurul orei 18.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba împreună cu poliţiştii Biroului de Investiţii Criminale şi poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au prins, în flagrant delict, trei persoane din judeţele Argeş şi Olt, imediat după ce au sustras suma de 3.500 de lei din incinta unui magazin din Alba Iulia.

În jurul orei 15.00, în timp ce se aflau într-un magazin de haine din Alba Iulia, un bărbat de 34 de ani, din Slatina, judeţul Olt, ar fi distras atenţia vânzătorului, cerându-i mai multe haine pentru a le proba, timp în care alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş, ar fi sustras suma de 3.500 de lei.

În momentul prinderii în flagrant, cei doi bărbaţi erau însoţiţi de o tânără de 19 ani, din Negraşi, judeţul Argeş, care ar fi ştiut despre furt.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit întreaga sumă de bani sustrasă, aceasta fiind restituită păgubitului.

Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Prinderea în flagrant a fost realizată cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax