Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoțul de ghiozdane, din centrul municipiului Alba Iulia, prins de Poliția Locală. A furat de foame

Publicat

Poliția Locală Alba Iulia a reacționat după ce Alba24 a publicat un articol potrivit căruia un om al străzii ar fi furat ghiozdanele copiilor într-un parc din municipiu.

O cititoare Alba24 a semnalat sâmbătă, 15 iulie, un incident petrecut în parcul din fața Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, acuzând Poliția Locală de lipsă de reacție.

Ghiozdanul fiicei sale, precum și cel al altui copil, au fost furate de un om al străzii.

„După incidentul semnalat de victimă și presa locală la finalul săptămânii trecute, când un om al străzii a furat ghiozdanul unui copil care se afla în Parcul ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Poliția Locală s-a mobilizat și a reușit astăzi să îl identifice pe făptaș.

Este vorba de S.G., un bărbat în vârstă de 69 de ani cu domiciliul în Cugir, cunoscut cu antecedente de cerșetorie.

Acesta a declarat că a sustras ghiozdanul crezând că găsește în el ceva de mâncare. Ghiozdanul a fost recuperat fără conținutul acestuia, iar făptașul a fost predat Poliției Municipiului Alba Iulia, pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Ciprian Hârceagă-Țâr, șef serviciu al Poliției Locale Alba Iulia.

Vezi și: FOTO: Un om al străzii fură ghiozdanele copiilor, într-un parc din Alba Iulia. Poliția Locală, acuzată că nu face nimic

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    marți, 18.07.2023 at 12:28

    Halal mobilizare ! Şi pe jos dacă plecau şi tot ajungeau în patru minute.O adunăzură de susţinuţi din diverse locuri politice.

  2. ardelaen

    marți, 18.07.2023 at 13:38

    Amaratii astia fura de foame. Prindeti-i pe aia de fura ca sa-si umple buzunarele/conturile. Alesi, parlamentari, functionari, etc. Pardon, ei nu fura, ei fac fraude, delapideaza.

  3. vaile

    marți, 18.07.2023 at 15:34

    pentru nepasarea functionarilor publici Plesa va pierde primaria, el nu a intales ca la primarie a fost pus sa puna aparatul administrativ la munca si sa puna bata pe cei ce nu-si fac treaba, asta se vede in strada nu intereseaza pe nimeni ce este in birourile lor

  4. Pamfil

    marți, 18.07.2023 at 16:58

    vad ca fizic sta bine. De lucru gaseste daca vrea. dar are antecedente in putorit. Apai vorba aia: Nici munca fara paine, nici paine fara munca.
    Dar in Romania unde hotii conduc, ăsta saracu e protejat…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax