Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Hoțul din piața agroalimentară din Abrud a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Publicat

Autorul jafului ce a avut loc în urmă cu câteva zile în piața agroalimentară din Abrud își va petrece următoarele 29 de zile după gratii. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din Roșia Montană care a sustras, prin violență, de la un cumpărător, suma de 3.000 de lei și a fugit cu ea.

Vasile D.M. de 23 de ani, din localitatea Roșia Montană, județul Alba, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, a fost prezentat, vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă, care şi-a însuşit propunerea. În urma sesizării Judecătoriei Cîmpeni, aceasta a emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

Reamintim că, joi, la ora 11.12, Poliţia Orașului Abrud a fost sesizată de către un bărbat de 55 de ani din Abrud, cu privire la faptul că, A.R. din localitatea Blăjeni, județul Hunedoara, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, într-un spațiu sanitar de pe raza pieței agroalimentare din Abrud.

Echipa deplasată la fața locului a constatat că victima, un bărbat de 79 de ani, a fost urmărită prin piață și apoi, prin violență, într-un spațiu sanitar, a fost deposedată de suma de 3.000 lei pe care o avea in buzunarul hainei, agresorul fugind apoi cu un autoturism spre localitatea Roșia Montană.

În urma măsurilor întreprinse de poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Abrud, la scurt timp, a fost identificat și prins principalul suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie, acesta fiind Vasile D.M. de 23 de ani, din localitatea Roșia Montană, județul Alba.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, iar vineri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

 Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax