Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hoțul, vânzătoarea de bijuterii din Alba Iulia și dispariția unui lanț de 1000 de euro: Cum au rezolvat polițiștii un caz de furt

Publicat

Un caz de furt a fost rezolvat recent de polițiștii din Alba Iulia. Este vorba despre furtul unui lanț destul de scump. S-a întâmplat într-o bijuterie din oraș, iar hoțul în cauză este din Mediaș. 

Acesta a acționat într-o bijuterie din Alba Iulia. Însă, lanțul de peste 1000 de euro ca valoare, a fost găsit tot în oraș, într-un amanet.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 31 martie.

Ce s-a întâmplat

La data de 30 martie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un bărbat de 27 de ani, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Se pare că, la data de 29 martie, profitând de neatenția vânzătoarei unei  bijuterii din municipiul Alba Iulia, căreia i-ar fi solicitat să îi arate mai multe articole din aur, ar fi sustras un lănțișor în valoare de 5.500 de lei.

Unde a fost găsit lanțul

Polițiștii au identificat lănțișorul la o casă de amanet din Alba Iulia, iar asupra bărbatului au fost găsiți o parte din banii proveniți din amanetarea acestuia.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax