Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hrană gratuită pentru cadrele din poliția locală. Proiectul de lege a fost aprobat de Senat

Publicat

foto:politialocalaalba.ro

Cadrele din poliția locală vor beneficia de hrană gratuită. Inițiativa a fost aprobată luni de senatori.

Aceștia au adoptat, în acest sens, propunerea legislativă privind modificarea Ordonanţei 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională.

În prezent, au dreptul la hrană gratuită în timp de pace personalul din Ministerul Apărării Naţionale, personalul din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiţiei – Direcţia Generală a Penitenciarelor şi Serviciul Independent de Protecţie şi Anticorupţie, al SRI, SIE, SPP, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Iniţiatorii proiectului, mai mulţi senatori PNL, argumentează în expunerea de motive că adoptarea unei astfel de măsuri este justificată având în vedere natura muncii depuse de personalul din cadrul poliţiei locale – efort fizic şi psihic prelungit, exercitarea atribuţiilor în perioade cu temperaturi extreme.

Proiectul de act normativ a fost dezbătut şi votat de Senat în calitate de primă Cameră sesizată.

Sursa: mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pipo

    marți, 24.09.2013 at 16:06

    Mai, dar aia care lucreaza cu adevarat ce primesc ? Din banii facuti de aceia sunt platiti cei care nu aduc la buget decat paguba. Si pun pariu ca aia care primesc, au salarii de cateva ori mai mari decat cei ce muncesc si sunt cam la fel de numerosi. Bine au zis comunistii ( au zis numai ) sa dispara exploatarea omului de catre om (parlamentari ). Urmeaza haine gratuite si apoi concedii gratuite. Si uite asa apar ditamai viloacele care arata cresterea nivelul de trai in Romania. Nu conteaza pentru cine, creste, ca da bine.

  2. steliano

    joi, 05.12.2013 at 01:21

    pipo,esti un frustrat de militian, gata cu magariile…^^^^..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax