Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hrănirea unui câine vagabond, motiv de scandal la Alba Iulia: Un bărbat, soţia sa şi două tinere din Sebeş s-au luat la bătaie pe Bulevardul Revoluţiei

Publicat

Pentru că au hrănit un câine vagabond pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, două tinere din Sebeş au fost certate de un bărbat de 59 de ani din Alba Iulia, care se plimba cu soţia la momentul respectiv, iar totul s-a transformat într-un conflict. Cei patru şi-au aplicat reciproc lovituri, iar una dintre tinere a folosit un spray iritant lacrimogen, provocându-i bărbatului iritaţii în zona ochilor. Acesta a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Marţi seara, la ora 20.05, poliţiştii din Alba Iulia au interveni pentru aplanarea unui conflict ce s-a produs între patru persoane, pe Bulevardul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între I.L.M., o tânără în vârstă de 29 de ani, care era împreună cu sora ei, în vârstă de 26 de ani, ambele din municipiul Sebeş şi C.I., un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Alba Iulia, care era împreună cu soţia sa, s-a produs un conflict spontan legat de faptul că tinerele au hrănit un câine vagabond.

În timpul conflictului, cei patru  şi-au aplicat reciproc lovituri, iar una dintre tinere a folosit un spray iritant lacrimogen, provocându-i iritaţii în zona ochilor lui C.I..

C.I. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Cercetările în acest continuă, pentru a se stabili cum s-a produs acest eveniment.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax