Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Hunedoara: Un angajat al Penitenciarului Bârcea Mare, trimis în judecată pentru că a luat mită de la un deţinut

Publicat

Procurorii  Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus luni trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Nicolae Lucian Curtean, funcţionar public la Penitenciarul Bârcea Mare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită. Acesta este acuzat că a solicitat şi primit bani de la un deţinut al penitenciarului, cu promisiunea că îl va ajuta.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că inculpatul, în calitate de funcţionar public la Penitenciarul Bârcea Mare, în lunile august şi octombrie 2010, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a pretins şi primit de la martorul denunţător K. A., deţinut în penitenciar, suma totală de 1.500 euro, bani în schimbul cărora i-a promis denunţătorului că va efectua acte contrare atribuţiilor de serviciu, respectiv că-i va facilita deţinutului scoaterea la muncă sau că-i va introduce în penitenciar două telefoane mobile.

În data de 09.06.2011, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cu ajutorul ofiţerilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara, l-au surprins în flagrant pe inculpat, în timp ce îi restituia martorului denunţător suma de 400 lei. Inculpatul a fost reţinut în cauză, la data de 09.06.2011 şi arestat de instanţa de judecată pe o durată de 29 de zile.

Dosarul a fost înaintat, spre  soluţionare, Tribunalului Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax