Connect with us
Publicitate

AIUD

Hypermarket și complex comercial pe 33.000 de metri pătrați, la Aiud. Documentația de urbanism, aprobată

Publicat

Consiliul Local Aiud a aprobat în unanimitate documentația de urbanism P.U.Z. pentru construirea unui centru comercial format din hypermarket, magazin retail, galerii comerciale și construcții anexe.

Conplexul comercial va fi cosntruit în municipiul Aiud, pe strada Transilvaniei la nr. 156.

Conform informațiilor primăriei, investiția se ridică la aproximativ 23 milioane de euro.

”Deschiderea autostrăzii A10 și excelenta poziționare geografică a Aiudului a deschis noi orizonturi pentru comunitatea noastră.

Această investiție privată confirmă atractivitatea municipiului Aiud pentru investitori și contribuie la ritmul de dezvoltare pe care comunitatea noastră îl are în ultimii ani.

Întreaga noastră strategie de dezvoltare a municipiului Aiud a avut ca punct central crearea condițiilor necesare pentru ca mediul privat să prospere.

Pentru că atunci când mediul de afaceri prosperă, comunitatea prosperă și ea” au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Centrul  comercial va fi format din ”hypermarket, magazin retail, galerii comerciale si construcții anexe interioare si exterioare (stand tip bufet imbiss si cort, post trafo, container de reciclare ambalaje, bazin rezerva incendiu, copertine cărucioare), amenajări exterioare ale incintei (platforme parcare, spatii verzi, drumuri trotuare, parcări electrice), amenajări accese rutiere, pietonale si racorduri la drumurile publice, instalații interioare si rețele tehnico-edilitare, branșamente la utilitățile urbane, elemente de semnalizare-publicitate, împrejmuire, organizare de șantier și introducere teren în intravilan” se arată în hotărâre.

Prin P.U.Z. se va introduce în intravilan parcela de 33.497 de metri pătrați și se va schimba destinația terenului în zona de comerț și servicii și zona de căi de comunicație.

Documentația a fost elaborată de Goldbach Design&Build SRL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax