Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

I-a furat banii unui pacient internat în spital. Dosar penal pentru un bărbat din Sebeş

Publicat

bani lei monede

Un bărbat de 46 de ani din Sebeş este cercetat penal după ce i-a furat banii unui pacient internat în spitalul din oraş.

Potrivit IPJ Alba, vineri, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Sebeş l-au identificat pe un bărbat de 46 de ani, din Sebeş, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de la o persoană internată într-o unitate spitalicească, în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.

Vineri, la ora 10.00, în timp ce se afla într-o unitate spitalicească din Sebeş, ar fi profitat de faptul că un bărbat internat şi-a lăsat haina şi banii pe pat, nesupravegheate, şi a sustras din haina persoanei vătămate suma de 400 lei.

Faţă de bărbat cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului cauzat. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax