Connect with us
Publicitate

BLAJ

I-a furat unui bărbat 350 de lei din buzunarul exterior al hainei. Femeie cu antecedente penale, din Blaj, REȚINUTĂ de polițiști

Publicat

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie de 43 de ani, din Blaj, cercetată pentru infracțiunea de furt.

Potrivit IPJ Alba, se pare că, la data de 20 ianuarie 2020, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, ar fi profitat de neatenția unui bărbat de 59 de ani, din municipiu și i-ar fi sustras 350 de lei, din buzunarul exterior al hainei.

Femeia nu este la prima faptă de acest fel și nici la prima reținere. Aceasta era sub control judiciar după ce în data de 8 ianuarie 2020 a fost reținută pentru că, în 6 decembrie 2019 a sustras, dintr-un magazin, produse alimentare și cosmetice în valoare de 890 de lei. În luna iunie 2019 a fost reținută după ce a furat portmoneul unei femei, iar în 2018 a fost reținută pentru că a furat suma de 1.040 de lei din sertarul unui magazin din Blaj.

De asemenea, femeia are antecedente penale, constând în fapte de furt săvârșite atât în țară cât și în străinătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax