Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

I-a spart geamul maşinii cu un topor. Şoferul păgubit, din Cugir, cercetat penal, la fel ca agresorul. Conducea fără permis

Publicat

Un şofer din Cugir s-a ales cu dosar penal, după ce a fost victima unei agresiuni. Poliţiştii au descoperit că avea permisul de conducere reţinut, după ce acesta reclamase că un bărbat i-a spart geamul maşinii cu un topor şi l-a ameninţat cu moartea. Agresorul va fi cercetat, la rândul său, pentru distrugere şi ameninţare.

Duminică, 13 mai, la ora 13.50, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, de către B.I. (30 de ani), din Cugir, privind faptul că fusese victima unei agresiuni. Acesta a povestit că, în timp ce se deplasa cu autoturismul în direcţia Bucuru – Cugir, în apropiere de locul numit Rândunica, a fost acostat de I.P. (64 de ani), din Cugir, care i-a adresat cuvinte jignitoare, l-a ameninţat cu moartea şi, cu ajutorul unui topor, a spart un geam al autoturismului condus de reclamant.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că faptele reclamate se confirmă, pe numele lui I.P. fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

În urma verificărilor efectuate, au constatat că autoturismul condus de B.I. avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 13.10.2010, iar şoferul avea permisul de conducere reţinut din data de 20.08.2011 (pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat), motiv pentru care faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autoturism de către o persoană care are permisul de conducere reţinut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax