Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ianis Hagi, decarul naționalei de tineret, a semnat cu campioana Belgiei. Va evolua în Liga Campionilor

Publicat

Ianis Hagi, decarul echipei naționale de fotbal – tineret, a semnat contract până în 2024 cu Genk, campioana Belgiei, formație calificată direct în grupele Champions League.

Campion la categoriile U13, U15, U17 și U19 cu FC Viitorul, Ianis Hagi (20 de ani) a fost mereu o prezență constantă la naționalele de juniori și tineret ale României, cu aceasta din urmă calificându-se în semifinalele Campionatului European U21 din acest an, unde a și înscris două goluri, potrivit fcviitorul.ro.

Este, de asemenea, internațional de seniori, pentru prima reprezentativă evoluând deja în patru partide. În ultimii doi ani a fost cel mai prolific jucător al FC Viitorul, pentru care a marcat 16 goluri și a oferit 11 pase decisive în Liga 1. În perioada februarie 2018 – 30 iunie 2019 a reușit 24 goluri și 14 pase decisive în toate competițiile (Liga 1, Europa League, Naționala U21, Cupa României) și a fost desemnat doi ani la rând cel mai bun jucător din play-off-ul campionatului. 

În ultimul sezon din Liga 1 a câștigat, cu FC Viitorul, Cupa și Supercupa României.

”Au fost 83 meciuri, 20 goluri, 11 pase decisive, o Cupă, o Super Cupă, un Campionat European formidabil, milioane de emoții și nenumărate clipe de neuitat. Mulțumim, Căpitane, pentru tot și îți urăm multe reușite în carieră!”, a scris FC Viitorul, pe Facebook.

Miercuri, la Digi Sport, Gheorghe Hagi a explicat în ce condiţii va pleca Ianis: „Nu s-a putut face transferul înainte de European. Apoi, lucrurile au mers mai bine şi au apărut tot mai multe oferte. Noi a trebuit să analizăm. Cel puţin 3-4 echipe au vorbit concret, cu oferte clare: de la bani foarte mulţi, la bani mai puţini. Banii nu au contat în aceste discuţii, fundamental e proiectul şi echipa”, a spus Hagi.

surse: fcviitorul.ro, prosport.ro

sursa foto: fcviitorul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 12.07.2019 at 18:17

    Sa vedem ajunge la nivelul lui Alin Stoica ? Ca si ala a jucat la campioana Belgie de atunci, Anderlecht.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax