Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Iarna își intră în drepturi și în judeţul Alba. Miercuri este aşteptată prima ninsoare

Publicat

Va trebui să ne scoatem mănușile, hainele groase și căciulile din dulapuri, întrucât iarna își va intra serios în drepturi și ne va aduce primii fulgi de nea. În majoritatea zonelor din județul Alba vom avea temperaturi cu minus, iar miercuri vom avea parte și de ninsori.

Conform prognozei meteorologilor, în Transilvania, vremea se va răci până în data de 7 decembrie, când maximele termice vor deveni uşor negative şi se vor situa, în medie, în jurul valorii de -2 grade. După data de 8 decembrie, temperaturile maxime se vor menţine în continuare negative, la valori medii între -2 şi -1 grad Celsius. Temperaturile nocturne vor fi în scădere în prima jumătate a intervalului până la valori medii în jur de -8 grade, apoi variaţiile vor fi nesemnificative. În zonele depresionare se vor înregistra valori minime în jur de -10 grade. Temporar va ninge slab, cu probabilitate mai mare în 3-5 decembrie şi după 8 decembrie.

Și în județul Alba se va lăsa frigul, iar miercuri și joi în Alba Iulia vor fi temperaturi cuprinse între -5 și 4 grade Celsius. Soarele va dispărea de pe cer și vom avea parte de perioade de ninsoare și ploi.

Nici restul zonelor din județ nu vor scăpa de temperaturile de îngheț. La Cîmpeni, sunt anunţate, miercuri, ninsoare și ploi, iar temperaturile minimele vor ajunge la – 4 grade Celsius. La Sebeș, Cugir sau Aiud va ninge, de asemenea, pentru prima dată. Și în restul zonelor din județ vor cădea, miercuri, primii fulgi de nea.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax