Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎCCJ: Elena Udrea poate participa luni la ședința Camerei Deputaților în care se votează solicitările DNA

Publicat

elena-udreaÎnalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a admis sâmbătă cererea Elenei Udrea de a fi prezentă luni în plenul Camerei Deputaților, care va dezbate și vota două cereri de urmărire penală și arestare preventivă pe numele ei pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.

”S-a admis cererea pe care am formulat-o de a fi prezentă în fața plenului Camerei Deputaților, ca urmare luni mă voi prezenta pentru a îmi spune punctul de vedere. Situația este excepțională în continuare, sunt la a șaptea sau a opta cerere formulată în două săptămâni de către procurorii DNA împotriva mea”, a declarat Udrea, la ieșire de la Înalta Curte.

Întrebată cum comentează acuzațiile din dosarul Gala Bute conform cărora și-a organizat ziua de naștere cu bani din mită, ea a răspuns că acesta este un motiv pentru care se cere din nou arestarea preventivă.

”Așa cum presupun că ați aflat pe surse acest amănunt picant, cred ar fi interesant dacă ați putea afla pe surse și ce evoluții au avut loc în acest dosar ieri, spre exemplu, evoluții favorabile mie”, a adăugat Elena Udrea.

Aceasta se află din 17 februarie în arest la domiciliu, măsură dispusă în dosarul „Microsoft” și care a înlocuit arestarea preventivă obținută inițial de procurori.

Plenul Camerei Deputaților va dezbate și vota luni, de la ora 16,00, două cereri de urmărire penală și arestare preventivă pe numele Elenei Udrea, pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.

DNA cere încuviințarea urmăririi penale și arestarea preventivă pentru săvârșirea de către Elena Udrea a trei infracțiuni de luare de mită, în perioada în care aceasta avea calitatea de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax