Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ideea îndrăzneață a candidatului ALDE Alba pentru Primăria Sebeș: Un spital regional sau măcar unul modern municipal

Publicat

ALDE Alba și-a prezentat candidatul pentru fotoliul de primar al Municipiului Sebeș. Acesta este Nicolae Besoiu. 

Într-o conferință de presă susținută vineri, 3 iulie, la sediul ALDE, Besoiu a venit cu o idee îndrăzneață pentru Sebeș: un spital modern, municipal sau chiar unul regional, construit în proximitatea localității. 

Ideea lui Besoiu a pornit de la demersul Primăriei Sebeș, care atrage fonduri pentru modernizarea clădirii în care funcționează unitatea medicală din municipiu.

Acesta a spus: ”nu era mai bine ca Sebeșul, împreună cu Pianu, Săsciori, să găsim o locație în care să aducem un spital regional?”

Mai mult, a făcut și o afirmație legată de intenția guvernului de a amenaja un spital regional la Cluj: ”eu, sincer, în afară de faptul că un spital regional la Cluj creează niște locuri de muncă pentru Cluj, nu îi văd rostul, pentru că Clujul are clinici de inimă, are tot ce îți poți dori la momentul asta din punct de vedere al sănătății”.

Candidatul ALDE pentru Primăria Sebeș a enumerat apoi și o serie de beneficii pentru oraș, dacă un spital regional ar fi construit în proximitatea acestuia: ”Gândiți-vă ce ar însemna pentru zona noastră, pentru Sebeș, un spital regional.

În câteva minute ieși din mărginimea Sibiului, din Hunedoara, aici la Sebeș, în maxim jumătate de oră pe autostradă ești aici. Ce înseamnă asta: locuri de muncă, undeva la 400 de locuri de muncă destul de bine plătite la nivel actual din sănătate, investiții în imobiliare, creșterea pieței materialelor de construcții, salariilor din comerț etc.”, a precizat acesta.

Când a fost luat la întrebări de către reporterii prezenți la conferința de presă, care au menționat că o construcție a unui spital regional nu ține de admistrația locală, ci de cea de la nivel național, Besoiu a precizat că un spital modern este dorința locuitorilor și că, dacă va deveni primar, va lupta pentru un spital modern – dacă nu unul regional, macăr unul municipal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax