Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Idei de cadouri cu buget redus, de Moș Nicolae, pentru prietenii pasionați de tehnologie

Publicat

mos_nicolae

Fiecare dintre noi avem măcar un prieten pasionat de tehnologie. Cum în noaptea de 5 spre 6 decembrie Moș Nicolae trebuie să sosească la toți cei care au fost cuminți, vă propunem o listă de cadouri pe care le puteți face celor ce iubesc tehnologia.

Idei de cadouri de Moș Nicolae pentru copii: Cel mai important este că pentru toate exemplele de mai jos nu vă trebuie un buget serios, toate fiind sub 50 de lei.

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Cadouri de Moș Nicolae: Un abonament pe o lună la o platforma online de filme și seriale.

Cum luna decembrie este luna în care majoritatea persoanelor se pot relaxa în fața televizorului cu o cană de ceai cald în mână, puteți să îi cumparați cuiva un abonament pe o lună de zile la o platforma de filme și seriale online.

Cadouri de Moș Nicolae: Cărți digitale.

Dacă persoana este de modă nouă și citești pe e-reader, atunci cu 50 de lei îi poți lua cărți digitale.  La o simplă căutare pe Google, găsiți zeci de magazine care oferă biblioteci întregi de cărți online.

Citește și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI, SMS și felicitări frumoase pe care le poți trimite celor dragi de Moș Nicolae

Cadouri de Moș Nicolae: Huse de telefon personalizate

O husă personalizată cu un personaj de desene animante, un supererou sau chiar o husă personalizată cu chipul cuiva cunoscut, este un cadou perfect pentru cei care stau cu telefonul în mănă toată ziua.

Vezi și Idei de cadouri de Crăciun. Daruri de sărbători pentru cei dragi

Cadouri de Moș Nicolae: Mănuși pentru touchscreen

A venit iarna și degetele îngheață de ecran. Pentru cei care trebuie să își verifice constant Facebookul, emailul sau alte aplicații, un cadou perfect este un set de mănuși pentru touchscreen.

Cadouri de Moș Nicolae: Seflie stick

Poate că a trecut moda lor, dar ce contează, cadoul e cadou. Găsești multe selfie stick-uri sub 50 de lei.

Cadouri de Moș Nicolae: Baterie portabilă pentru smartphone

Da, e bună în rucsacul sau în geanta oricui. Facebook-ul și Instagramul mănâncă multă baterie și s-ar putea ca acum de sărbători să fii nevoie ca telefonul să fie pus la încărcat de două ori pe zi. În acest sens o baterie externă este cadoul perfect.

Cadouri de Moș Nicolae: Căști audio

Un cadou frumos de Mos Nicolae este o pereche de căști noi.  Există o verietate întreagă de căști care se aud bine, chiar la prețuri de sub 50 de lei.

Cadouri de Moș Nicolae. Boxă wi-fi

O boxă wi-fi care se poate conecta la telefon este cadou perfect pentrucei dragi de Moș Nicolae. Prețul nu este mare, cele mai ieftine boxe se pot găsi la sume sub 50 de lei

Cadouri de Moș Nicolae: Boxa inteligentă Google

La un preț cuprins între 120-150 de lei poti găsi acest gadget perfect pentru un cadou de sărbători. Boxa inteligenta se conectează automat la net si poate fi comandata vocal. Poti să ii ceri sa caute muzică, posturi de radio si chiar să iti dea informații diverse.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax